Συνταγές
Εντυπωσιακή και πολύ νόστιμη τούρτα μόκα
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από Georgia Chatzimanoli-Grimwood – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ
ΓΙΆ ΤΌ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ
5 ΑΥΓΑ 125 ΓΡ. ΖΆΧΑΡΗ 125ΓΡ. ΑΛΕΥΡΙ (ΦΑΡΙΝΑΠ)
30 ΓΡ. ΚΑΚΑΟ
2 ΒΑΝΊΛΙΕΣ
1ΚΟΥΤΑΛΆΚΙ ΜΠΕΙΚΙΝ ΠΑΟΥΝΤΕΡ.
ΣΙΡΌΠΙ
200ΓΡ ΖΆΧΑΡΗ / 200ΓΡ ΝΕΡΌ
ΛΊΓΟ ΛΕΜΟΝΙ ΜΙΑ ΚΟΥΤΑΛΙΆ..
1 Κ.Γ.(( ΝΕΣ ΚΑΦΕ ))
2 ΠΑΚΈΤΑ ΣΑΝΤΙΓΥ( 600ml)
4 ΚΟΥΤΑΛΙΈΣ ΜΕΓ. ΚΑΚΑΟ
2 ΚΟΥΤΑΛΙΈΣ ΜΕΓ ΚΑΦΈ (ΝΕΣ ΚΑΦΕ)
1 ΜΑΣΚΑΡΠΌΝΕ 250.ΓΡ.
1 ΣΟΚΟΛΑΤΑ 100ΓΡ.
4 ΚΟΥΤΑΛΙΈΣ ΆΧΝΗ / 2 ΒΑΝΊΛΙΕΣ
ΣΟΚΟΛΆΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΌΣΜΗΣΗ Η ΌΤΙ ΆΛΛΟ ΘΈΛΕΤΕ
ΕΚΤΈΛΕΣΗ
ΑΝΆΒΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΟΎΡΝΟ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ 170″
ΧΤΥΠΆΜΕ ΤΑ ΑΥΓΆ ΜΕ ΤΗΝ ΖΆΧΑΡΗ ΓΙΆ 10 ΛΕΠΤΆ ΠΕΡΊΠΟΥ..ΝΑ ΓΊΝΟΥΝ ΑΦΡΆΤΑ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΤΟ ΜΙΧΕΡ ΚΑΙ ΜΕ ΜΊΑ ΜΑΡΙΖ ΑΝΑΚΑΤΕΎΟΥΜΕ ΤΙΣ ΒΑΝΊΛΙΕΣ ΤΟ ΑΛΕΎΡΙ ΑΝΑΚΑΤΕΜΈΝΟ ΜΕ ΚΑΚΆΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΕΙΚΙΝ ΑΝΑΚΑΤΕΎΟΥΜΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΆ ΝΑ ΜΗΝ ΦΎΓΕΙ Ο ΑΈΡΑΣ
ΒΆΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΊΓΜΑ ΣΕ ΣΠΑΣΤΗ ΦΌΡΜΑ ΒΟΥΤΥΡΟΜΕΝΗ ΨΉΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 30’ΛΕΠΤΑ
ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΑΝΤΙΓΊ..ΧΤΥΠΆΜΕ ΤΗΝ ΚΡΈΜΑ ΓΆΛΑΚΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΖΆΧΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΣΤΟΝ ΦΟΎΡΝΟ ΜΙΚΡΟΚΥΜΆΤΩΝ ΓΙΑ ΈΝΑ ΛΕΠΤΌ ΑΝΑΚΑΤΕΎΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΌΣΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΑΝΤΙΓΊ ΜΑΖΊ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΣΚΑΡΠΌΝΕ.
ΒΆΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΊΟ..ΜΌΛΙΣ ΨΗΘΕΊ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΆΝΙ ΜΑΣ ΑΦΉΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΏΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΌΒΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΜΈΣΗ ΣΥΡΟΠΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΣΌ ΜΕ ΣΙΡΌΠΙ (ΚΡΥΟ)ΒΆΖΟΥΜΕ ΣΑΝΤΙΓΥ ΤΟ ΆΛΛΟ ΜΙΣΌ ΠΑΝΤΕΣΠΆΝΙ..ΣΙΡΟΠΙΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΌΛΟΙΠΗ ΣΑΝΤΙΓΥ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΟΎΡΤΑ ΜΑΣ
ΕΓΏ ΕΒΑΛΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΥΓΕΊΑΣ..ΓΆΛΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΛΕΥΚΗ
Η Συνταγή είναι από Georgia Chatzimanoli-Grimwood – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.