Συνταγές
Γαύρος στην λαδόκολλα με ντομάτα και μυρωδικά!! Ένας εύκολος και γρήγορος μεζές για να απολαύσετε με το ουζάκι σας ή την μπύρα σας
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από κ. Marianne Matte – “ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΕ ΛΙΓΑ ΥΛΙΚΑΣ”.
Υλικά
1 κιλό γαυρο καθαρισμένο
2 ντομάτες ώριμες μεγάλες σε λεπτές φέτες
4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
1/2 ματσάκι μαντζουρανα ψιλοκομμένη
1/2 ματσάκι βασιλικό ψιλοκομμένο
1/2 ματσάκι δυόσμο ψιλοκομμένο
1κ γ πιπέρι κόκκινο
6 κ σ ελαιόλαδο
Αλάτι
6 κομμάτια λαδόκολλα
Εκτέλεση
Προθερμάνετε τον φούρνο στους 130°
Σε ένα μπολ αναμιγνύετε τις ντομάτες, το σκόρδο, τα μυρωδικά, το γαυρο, το αλατοπίπερο, ελαιόλαδο και ανακατεύετε καλά με προσοχή να μην σπάσουν τα ψάρια
Χωρίζετε τα, ψάρια σε τρεις λαδόκολλες και μοιράζετε το μίγμα της ντομάτας, κλείνετε καλά καλά με μια άλλη λαδόκολλα
Ακουμπάτε τις λαδόκολλες σε ένα ταψί και ψήνετε στο φούρνο για περίπου 15-20 λεπτά στους 200°
Σερβίρετε τον γαυρο μέσα στη λαδόκολλα
Η Συνταγή είναι από κ. Marianne Matte – “ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΕ ΛΙΓΑ ΥΛΙΚΑΣ”.