ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Για 4 κολοκυθολουλουδα μεγάλα..
Έβαλα 3 κολοκυθολουλουδα τά πιο μικρά σέ κομματάκια, αφού πρώτα σέ όλα αφαίρεσα προσεχτικά αφαίρεσα τους στιμονες από μέσα για να μήν πικριζουν, 1 αυγό, 2 σπιρτόκουτα τυρί φέτα, 1 δακτυλακι τυρί γκούντα τριμμένα, μισή κούπα μαϊντανό ψιλοκομμένο, και λίγο δυόσμο αποξηραμένο και λίγο μάραθο, αλατοπιπερο ρίγανη, α και 1 πολύ μικρό Κολοκυθακι τριμμένο, 3 Κουταλιές της σούπας αλεύρι γοχ και μισό κουταλάκι του γλυκού μπεικιν παουντερ.
Αλευρωσα λίγο τά κολοκυθολουλουδα τά ρίχνω σέ πολύ ζεστό ελαιόλαδο και από πάνω Ρίχνω από 2 Κουταλιές της σούπας από το κουρκούτι
αφήνω λίγο γυρίζω και από την άλλη πλευρά, έκανα και λίγους σκετους από το κουρκούτι όπου φαγώθηκαν και αυτά.
Δίχως αμφιβολία η μαγειρική σου φτιάχνει τη διάθεση..
Γιατί όπως και να το κάνουμε ένα σπιτικό φαγητό είναι πιο υγιεινό από ένα αντίστοιχο που θα αγοράσουμε απ’ έξω.
Η Συνταγή είναι από Metaxia Kokkinou – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Είναι από τα φαγητά που χαίρεσαι να τα φτιάχνεις και να τα απολαμβάνεις με παρέα ή και μόνος σου.
Λαχταριστά Nutella Brownies με 3 υλικά σε 2 κινήσεις
Υλικά
1 κούπα [280 γρ.] Nutella
2 αβγά
10 κ.σ. [60 γρ.] αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
Εκτέλεση
Βάλτε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και ανακατέψτε τα καλά να ενσωματωθούν με μια μαρίζ ή αβγογδάρτη.
Τοποθετείτε κουταλιά- κουταλιά τη ζύμη σε μεγάλα χαρτάκια του cupcake* [αν έχετε ταψί με θήκες τις τοποθετείτε εκεί τις θήκες, διαφορετικά πάνω σε κανονικό ταψί] και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 30′ περίπου, ανάλογα με το μέγεθος που έχουν οι θηκούλες σας. **
* Προαιρετικά πασπαλίστε τα κεκάκια σας πριν τα βάλετε στο φούρνο με τριμμένα φουντούκια ή καρύδια.
** Κάντε το πείραμα της οδοντογλυφίδας. Βυθίστε την οδοντογλυφίδα στο κέντρο του κέικ και αν βγεί στεγνή είναι έτοιμα.