Συνταγές
Σήμερα μαγειρέψτε αυτό το υπέροχο φαγητό. Σκέτο γλύκισμα
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από Anna Papadouri – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Μελιτζάνες με σάλτσα, φέτα κ μοτσαρέλα μμμμμ
Λουκουμακι.
Για τη σάλτσα
Σωταρουμε 2 κρεμμύδια μεγαλουτσικα φετες, 5 σκελιδες σκόρδο τσακισμένες κ ψιλοκομμένες, προσθέτουμε 2 πιπεριές κέρατο καρεδακι, 1 μεγάλη Φλωρίνης καρεδακι, 1 καρότο χοντρούλι σαν κι εμένα (χαχα) στο ψιλό του τρίφτη, βασιλικό κ 1/2 κ.γ. μπαχάρι τριμμενο, 350 φρέσκα πομοντορια τριμμενα, 1 κ.σ. πελτέ.
Βράζουμε Τις μελιτζάνες (αργιτικες) 1/2 εκατ. πάχος αλατιζουμε αφήνουμε 1/5 ώρα, ξεβγσζουμε , στήβουμε ελαφρά, στρωνουμε στο ταψι, ελαιόλαδο
ψήνουμε αέρα 200 β. Στο πυρέξ όπως βλέπετε στις φωτο. Λίγη σάλτσα κάτω μια στρώση μελιτζάνες, σάλτσα, φέτα, μελιτζάνες πάλι, υπόλοιπη σάλτσα, ραντίζουμε με λόγω ελαιόλαδο ψήνουμε στους 200 β. 1/2 ώρα περίπου βάζουμε την μοτσαρέλα από πάνω κ ξαναψηνουμε 10 λεπτά περίπου.
Ψωμάκι πάντα
Η Συνταγή είναι από Anna Papadouri – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Η απόλαυση δεν τελειώνει!
Δες άλλη μια εξαιρετική συνταγή για σήμερα αγαπημένο τοστ τύπου σουφλέ
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Λενα Νεραιδενια -Οι σπιτικες συνταγες μας !!!”
ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Παίρνουμε ένα πυρέξ απλώνουμε λίγο βιτάμ μια στρώση, φέτες του τοστ μια στρώση, φετες τυρί γκούντα μια στρώση, αλλαντικό, τυρί, ψωμί, λίγο βιτάμ, ψωμί, τυρι, ψωμί και βιτάμ από πάνω
Συνολικά 3 σειρές ψωμί 7 φέτες σε κάθε σειρά Σπάμε σε μπολ 3 αυγά με περπου 1 ποτ νερ γάλα, αλατι πιπέρι
Περιχύνουμε παντού Λίγο τριμμένο γκούντα από πάνω Ψηνουμε στους 200 αέρα περίπου 10-15 λεπτά μέχρι να πάρει χρώμα
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Λενα Νεραιδενια -Οι σπιτικες συνταγες μας !!!”