Συνταγές
Υπέροχα και λαχταριστά μηλοπιτάκια στο τηγάνι
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από Evdokia Bitsakaki – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ
Τέσσερα αυγά Θερ δωματίου
Τέσσερα μήλα μεγάλα
100γρ ζάχαρη
260 γρ γιαούρτι στραγγιστό
60γρ Ηλιέλαιο
Τέσσερις βανιλιες
16 γρ μπεκιν
260γρ αλεύρι
Κουτυρο για το τηγάνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαρίζουμε και τρίβουμε τα μήλα από την χοντρή πλευρά του τρίφτη Σε ένα μπολάκι
Τα ανακατεύουμε όλα μαζί βάζουμε λίγο βούτυρο στο τηγάνι και προσθέτουμε τον χυλό να καλύψει τον πάτο του τηγανιού σε πολύ χαμηλή θερμοκρασία ψήνουμε μέχρι να πάρει χρώμα χρυσάφι
Το γυρνάμε από την άλλη μεριά να ψηθεί
Η Συνταγή είναι από Evdokia Bitsakaki – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Τι μενού να κάνω για αύριο; Εδώ λοιπόν μπορείτε να πάρετε ιδέες, να δείτε αναλυτικές οδηγίες για την εκτέλεση της κάθε συνταγής.
Ότι πιο εύκολο και νόστιμο
Η Συνταγή είναι της κ. Eirini Sidiropoulou – “Οι Προκομμένες/οι – Συνταγές”.
ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΛΕΣΗ
Ετοίμασα κάτι πολύ εύκολο και πολύ νόστιμο!
Έκοψα τα μήλα στην άκρη και έβγαλα την ψίχα από μέσα.
Στη συνέχεια έβαλα σε κάθε μήλο 1 κουταλάκι βούτυρο, μαρμελάδα, 1 κουταλάκι μαύρη ζάχαρη και έριξα από πάνω σταφίδες, αμύγδαλα και καρύδια.
Τα έψησα στους 250 βαθμούς για μισή ώρα.
Τώρα μπορείς και εσύ! Η απόλαυση της μαγειρικής δεν τελειώνει ποτέ!
Γιατί απλά στο σπίτι μπορείς να μαγειρέψεις τα πάντα!
Η Συνταγή είναι της κ. Eirini Sidiropoulou – “Οι Προκομμένες/οι – Συνταγές”.