Συνταγές
Φτιάξτε το δικό σας Παντεσπάνι για τούρτες με σίγουρη επιτυχία! Το πιο απλό και αφράτο!
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Σήμερα θα δούμε μία απλή συνταγή για παντεσπάνι, που μπορούμε να φτιάξουμε στην κουζίνα μας και συνοδεύεται από 100% επιτυχία, τόσο για το γευστικό του αποτέλεσμα όσο και την υφή του! Δοκιμάστε το!
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Γλυκα Απο Την Τζενη”
ΥΛΙΚΑ:
5 αυγά ίδιου μεγέθους θερμοκρασία δωματίου
125 γραμμάρια ζάχαρη
155 γρ αλεύρι φαριναπ
1 βανίλια η 1 κουταλάκι υγρή βανίλια
ξύσμα λεμονιού η πορτοκαλιού
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη να αφρατεψουν και να ασπρίσουν. Σταματάμε το μίξερ και ρίχνουμε την βανίλια, το ξύσμα και το αλεύρι κοσκινισμένο σε δόσεις και ανακατεύουμε πάρα πολύ απαλά με μαριζ.
Βάζουμε λαδόκολλά στο ταψί η το τσέρκι νούμερο (28) και ρίχνουμε απαλά το μίγμα.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς βάζουμε το παντεσπάνι μεσαία σχάρα και αντιστάσεις. Ψήνουμε για 25 λεπτά (φυσικά ανάλογα τον φούρνο).
ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Εάν δεν έχουμε φαριναπ βάζουμε αλεύρι για όλες τις χρήσεις με 1 φακελάκι μπεικιν παουντερ
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Γλυκα Απο Την Τζενη”