Συνταγές
Υπέροχο και λαχταριστό σπιτικό παγωτό με γεύση αυθεντική καιμάκι – μια πολύ ωραία συνταγή
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από κ. Gogo Samiou– “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ
1 ζαχαρουχο
1 Ermol (σαντιγί στο τσιγκινο κουτάκι)
2 κουταλιες μελι για να μην πιασει κρυσταλλους το παγωτο
2 κουταλιες σουπας βανιλια (υποβρυχιο με γευση μαστιχας
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Στο μιξερ χτυπαμε πρωτα το Ermol για 8 λεπτα ριχνουμε μετα το ζαχαρουχο..(Να είναι παγωμένα)
χτύπαμε για αλλα 3 λεπτά και ριχνουμε μεσα το μελι και την μαστίχα που είχαμε λιώσει σε Μπεν μαρι..
ανακάτευουμε όλα μαζί και στο τελος βαζουμε μπισκοτακια εγω που αρεσουν στην μπουμπου μου και ριχνουμε και λιγο βυσσινακι που ειχαμε φτιαξει απο τα δεντακια μας
Η Συνταγή είναι από κ. Gogo Samiou– “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.