Συνταγές
Πολύ ωραίο παγωτό γευστικό με μπισκότα όρεο
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από Reggina Filippou – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Υλικα:
ενα γαλα εβαπορε παγωμενο, ενα γαλα ζαχαρουχο παγωμενο, ενα φακελο γκαρνι σκονη, 1 φλιτζανι γαλα φρεσκο, δυο πακετα μπισκοτα ορεο, ενα σφηνσκι λικερ καφε
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Το ενα πακετο ορεο ,τα κανουμε σκονη και το αλλο το σπαμε σε μικρα κομματια
Χτυπαμε το γκαρνι με το φρεσκο γαλα. Χτυπαμε το εβαπορε να αφρατεψει και προσθετουμε το χτυπημενο γκαρνι, το ζαχαρουχο, το λικερ και τα μπισκοτα σε σκονη
Χτυπαμε πολυ καλα και βαζουμε στην καταψυξη. Χτυπαμε αλλες δυο φορες ανα μιση ωρα. Μετα το τελευταιο χτυπημα προσθετουμε τα σπασμενα μπισκοτα.
Βαζουμε στην καταψυξη
Η Συνταγή είναι από Reggina Filippou – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Η απόλαυση της μαγειρικής δεν τελειώνει ποτέ!
Ελάτε μαζί μας να δοκιμάσετε άλλη μια καταπληκτική συνταγή για υπέροχη η γεύση του – Παγωτό πεπόνι με γιαούρτι και μέλι
Η Συνταγή είναι από κ. Pellumbesha Lumi – “Γλυκά κουταλιού και φαγητά ….πιρουνιού!!”.
Υλικά – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
500γρ πολτοποιμενο πεπόνι, 500γρ. γιαούρτι στραγγιστό, 150γρ. μέλι
Για το γαρνίρισμα :μαύρη σταφύλια, κραμπερι, φιδέ αμυγδάλου.
Παίρνουμε το πεπόνι, το πλένουμε εξωτερικά και το κόβουμε στη μέση. Αφαιρούμε τις ίνες και όλους τους σπόρους σπόρους και τη σάρκα του μέχρι έχουμε 500 γρ. καθαρή σάρκα.
Σε ένα μούλτι βάζουμε το πεπόνι, το γιαούρτι και το μέλι.
Τα χτυπάμε να πολτοποιηθούν, και τα βάζουμε σε ένα μπολ με καπάκι, το παγώνουμε στην κατάψυξη μέχρι να σφίξει το μείγμα και το ανακατεύουμε κάθε μία ώρα 3-4 φορές για ν’ αφρατέψε και να μη πιάσει κρυσταλλάκια.
Η Συνταγή είναι από κ. Pellumbesha Lumi – “Γλυκά κουταλιού και φαγητά ….πιρουνιού!!”.