Γλυκα
Το λιγουρεύομαι! Υπέροχο ραβανί
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι της κ. Ntina Nikomani – ” Οι Νεες Συνταγες της μελι-τζ-Αννας”.
ΥΛΙΚΑ
6 αυγά
1/2φλ ζάχαρη
1 φλ γάλα
1 φλ σπορέλαιο
2φακελακια μπέικον ξύσμα λεμόνι
500 γραμμάρια σιμιγδάλι ψιλό
1 βανίλια για το Σιρόπι
5φλ νερό 5 ζάχαρη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάνε την ζάχαρη με το λάδι το γάλα την βανίλια και το ξύσμα και τέλος την μπέικιν με το σιμιγδάλι θα είναι ένας χυλός θα το αφήσουμε στο ταψί.
Το ψήνουμε στους 170 βαθμούς για 40 λεπτά όταν θα βγει από τον φούρνο το περιχύνουμε με το σιρόπι αφού το έχουμε κόψη πρώτα το σιρόπι πρέπει να είναι κρύο ή το αντίθετο καλές
Η Συνταγή είναι της κ. Ntina Nikomani – ” Οι Νεες Συνταγες της μελι-τζ-Αννας”.