Συνταγές
Τούρτα μόκα.. ένα αριστούργημα
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από κ. Georgia Chatzimanoli-Grimwood – “Γλυκά κουταλιού και φαγητά ….πιρουνιού!!”.
ΥΛΙΚΆ ΓΙΆ ΤΌ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ
5 ΑΥΓΑ 125 ΓΡ. ΖΆΧΑΡΗ 100 ΓΡ. ΑΛΕΥΡΙ
(ΦΑΡΙΝΑΠ)
55ΓΡ. ΚΑΚΑΟ
2 ΒΑΝΊΛΙΕΣ
1ΚΟΥΤΑΛΆΚΙ ΜΠΕΙΚΙΝ ΠΑΟΥΝΤΕΡ.
ΣΙΡΌΠΙ
200ΓΡ ΖΆΧΑΡΗ / 200ΓΡ ΝΕΡΌ
ΚΡΈΜΑ
2 ΚΡΈΜΕΣ ΓΑΛΑΚΤΟΣ((600ml συνολικά))
4 ΚΟΥΤΑΛΙΈΣ ΜΕΓ. ΚΑΚΑΟ
2 ΚΟΥΤΑΛΙΈΣ ΜΕΓ ΚΑΦΈ (ΝΕΣ ΚΑΦΕ)
1 ΖΑΧΑΡΟΥΧΟ
2 ΚΟΥΤΑΛΙΈΣ ΆΧΝΗ / 2 ΒΑΝΊΛΙΕΣ
Χτυπάμε την κρέμα μαζι με το κακάο τον καφε την αχγη και τις ΒΑΝΊΛΙΕΣ και μόλις πήξει Ρίχνουμε το ζαχαρουχο!!
ΔΙΑΚΌΣΜΗΣΗ
ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΟΚΟΛΑΤΈΝΙΑ..MALTESERS
KΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΈΛΕΤΕ
ΕΚΤΈΛΕΣΗ
ΑΝΆΒΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΟΎΡΝΟ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ 170″
ΧΤΥΠΆΜΕ ΤΑ ΑΥΓΆ ΜΕ ΤΗΝ ΖΆΧΑΡΗ ΓΙΆ 10 ΛΕΠΤΆ ΠΕΡΊΠΟΥ..ΝΑ ΓΊΝΟΥΝ ΑΦΡΆΤΑ ΠΡΟΣΘΈΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΒΑΝΊΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΈΛΟΣ ΤΟ ΑΛΕΎΡΙ ΜΕ ΤΟ ΜΠΕΙΚΙΝ ((ΌΧΙ ΣΤΟ ΜΊΞΕΡ)) ΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΆΛΟ ΚΟΥΤΆΛΙ ΑΝΑΚΑΤΕΎΟΥΜΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΆ ΝΑ ΜΗΝ ΦΎΓΕΙ Ο ΑΈΡΑΣ
ΒΆΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΊΓΜΑ ΣΕ ΣΠΑΣΤΗ ΦΌΡΜΑ ΚΑΙ ΨΉΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 30’ΛΕΠΤΑ!! ΜΌΛΙΣ ΨΗΘΕΊ ΑΦΉΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΏΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΌΒΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΜΈΣΗ ΣΥΡΟΠΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΣΌ ΜΕ ΚΡΎΟ ΣΙΡΌΠΙ ΒΆΖΟΥΜΕ ΣΑΝΤΙΓΥ ΤΟ ΆΛΛΟ ΜΙΣΌ ΣΥΡΟΠΙΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΌΛΟΙΠΗ ΣΑΝΤΙΓΥ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΟΎΡΤΑ ΜΑΣ
Η Συνταγή είναι από κ. Georgia Chatzimanoli-Grimwood – “Γλυκά κουταλιού και φαγητά ….πιρουνιού!!”.