Συνταγές
Τέλειος ο κορμός με λευκή σοκολάτα – ότι καλύτερο
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από Georgia Chatzimanoli-Grimwood – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΆ:
250ΓΡ ΒΟΎΤΥΡΟ
200ΓΡ ΦΟΥΝΤΟΎΚΙΑ
1 ΠΟΤΗΡΙ ΆΧΝΗ (όχι πολύ γεμάτο)
400ΓΡ ΜΠΙΣΚΌΤΑ (ότι σας αρέσει)
2 ΒΑΝΊΛΙΕΣ
60ΓΡ ΙΝΔΟΚΑΡΙΔΟ
200ΓΡ ΚΟΥΒΕΡΤΟΎΡΑ ΛΕΥΚΉ
130 ΓΡ ΦΡΈΣΚΙΑ ΚΡΈΜΑ ΓΆΛΑΚΤΟΣ
6 ΚΟΥΤΑΛΙΈΣ MALIBU ( η ότι άλλο έχουμε)
ΕΠΙΚΆΛΥΨΗ
1 ΚΟΥΒΕΡΤΟΎΡΑ ΛΕΥΚΉ 200ΓΡ
2 ΚΟΥΤΑΛΙΈΣ ΛΑΔΙ (καλαμποκέλαιο)
ΕΚΤΈΛΕΣΗ
Σε μία κατσαρόλα Ρίχνουμε τη κρέμα γάλακτος και βάζουμε να ζεσταθεί όχι να βράσει..προσθέτουμε την κουβερτούρα και ανακατεύουμε μόλις αρχίσει να λιώνει κατεβάζω από την φωτιά
Αφήνουμε την Γκαναζ να κρυώσει πολύ καλά (στο ψυγείο)
Σε ένα μπωλ μεγαλο χτυπάμε το βούτυρο με την άχνη πολύ καλά προσθέτουμε τις βανίλιες και τη γκαναζ ανακατεύουμε στην συνέχεια προσθέτουμε τα φουντούκια (καβουρδισμένα και χοντροκομμένα) κρατάμε λίγα για την διακόσμηση.
Στην συνέχεια προσθέτουμε το ινδοκαριδο τα μπισκότα σπασμένα σε μεγάλα κομμάτια τα οποία έχουμε ραντισει με το λικέρ
Ανακατεύουμε το μίγμα και το αραδιαζουμε σε λαδόκολλα κλείνουμε σφικτά Και βάζουμε στην κατάψυξη για μισή ώρα περίπου
Ετοιμάζουμε την επικάλυψη λιώνουμε την κουβερτούρα με το λάδι και διακοσμουμε τον κορμό με τη σοκολάτα και τα φουντούκια που έχουμε κρατήσει
Ότι είναι σπιτικό είναι… και πιο νόστιμο
Η απόλαυση της μαγειρικής δεν τελειώνει ποτέ! Καλή επιτυχία αν δοκιμάσετε να την φτιαξετε!!
Δοκίμασε αυτή τη συνταγή και θα μας Θυμηθείς
Η Συνταγή είναι από Georgia Chatzimanoli-Grimwood – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.