Συνταγές
Τέλειες φλογέρες με τυρί και ζαμπόν
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από Katerina Kostanasiou-Tatsi – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Υλικά:
30 φέτες τυρί γκούντα
30 φέτες γαλοπούλα ή ζαμπόν
1 πακέτο φύλλο κρούστας
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε το φύλλο σε τρεις μεγάλες λωρίδες..
Βάζουμε μία φέτα τυρί και μια φέτα ζαμπόν στο φύλλο, κλείνουμε τις δύο άκρες και το τυλίγουμε σε ρολό.
Τηγανίζουμε μέχρι να ροδοκοκκινίσουν και το βάζουμε σε απορροφητικό χαρτί και σερβίρουμε
Η Συνταγή είναι από Katerina Kostanasiou-Tatsi – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Καλή επιτυχία αν την φτιαξετε!! Μην σταματάς.. γιατί η απόλαυση δεν τελειώνει!
Δες άλλη μια πεντανόστιμη συνταγή ..
Είναι τέλειες και δεν μένει ούτε μια – Φλογέρες ζαμπόν τυρί
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Nancy Michalakou-Χρυσές Συνταγές”
Υλικά
6 φύλλα κρούστας
8 φέτες τυρί για τοστ
4 φέτες ζαμπόν
2 αυγά
6 φρυγανιές τριμμένες
60 γραμμάρια κεφαλοτύρι τριμμένο
Λάδι για το τηγάνι
Εκτέλεση
Κόβουμε τα φύλλα κρούστας στη μέση, κατά μήκος και μετά κατά πλάτος, ώστε να έχουμε συνολικά 24 κομμάτια.
Κόβουμε τις φέτες από το τυρί και το ζαμπόν κατά μήκος σε έξι μπαστουνάκια.
Στην άκρη από κάθε φύλλο βάζουμε ένα μπαστουνάκι τυρί, ένα ζαμπόν, άλλο ένα τυρί και τυλίγουμε μία φορά το φύλλο, διπλώνουμε τις άκρες προς τα μέσα, και μετά το τυλίγουμε όλο.
Σε ένα βαθύ πιάτο χτυπάμε τα αυγά
Σε ένα άλλο πιάτο ανακατεύουμε την φρυγανιά με το κεφαλοτύρι.
Περνάμε τις φλογέρες πρώτα από το αυγό και μετά από την φρυγανιά.
Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι και βάζουμε τις φλογέρες για 1-2 λεπτά από κάθε πλευρά, μέχρι να ροδίσουν.
Για να διαλέξεις την επόμενη ξεχωριστή συνταγή για “Φλογέρες ” ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ !
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Nancy Michalakou-Χρυσές Συνταγές”