Συνταγές
Για σήμερα λαχανοντολμάδες με λάχανο τουρσί – Θαυμάσιο φαγητό αγαπημένο και νόστιμο..
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από Anna Kassandra – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τσιγαρίζω ελαφρώς φρέσκο κρεμμυδάκι , στη συνέχεια προσθέτω το κιμά και το αφήνω για λίγο να τσιγαριστεί.
Βάζω μπόλικο δυόσμο αλάτι μαύρο πιπέρι λίγο νερό το ρύζι στο τέλος το άνηθο και αφήνω για περίπου 5 λεπτά.
Γεμίζω τα φύλλα και τα βάζω στην κατσαρόλα πάνω από κομμένα φύλλα που έχω στρώσει κάτω κάτω( για να μην κολλάει) .
Βάζω από την άλμη ( να τα σκεπάσει ) ελαιόλαδο και κλείνω με πιάτο και μία πέτρα και αφήνω να σιγοβράσουν .
Σερβίρω με γιαουρτακι
Η Συνταγή είναι από Anna Kassandra – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Η απόλαυση των συνταγών δεν σταματάει..
Φτιάξτε τες όλες είναι συγκλονιστικές!
Αν σας άρεσε το άρθρο δοκιμάστε να φτιάξετε την παρακάτω συνταγή ..
Τέλεια ιδέα να απολαύσουμε το λάχανο με διαφορετικό τρόπο!
Η Συνταγή είναι από κ. Gogo Samiou – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Πρωτότυποι και σίγουρα νόστιμοι λαχανοκεφτέδες..
Υλικά
1/2 μέτριο λάχανο βρασμένο
1 κρεμμύδι
1 σκελίδα σκόρδο
1 κούπα τυρί αλμυρό κεφαλοτύρι
1 αυγό
φρυγανιά τριμμένη όσο πάρει
Μαϊντανό και άνηθο
λίγο ελαιόλαδο
αλάτι και ρίγανη.
αλεύρι για το τηγάνισμα
Εκτέλεση
Βράζετε το λάχανο κανονικά όπως κάνουμε τους λαχανοντολμάδες στραγγίζετε τα κομμάτια η φύλλα να μην έχουν υγρά και το κόβεται στο μπλέντερ
Βάζετε το μείγμα σε μία λεκάνη και προσθέτετε το αυγό το τυρί το κρεμμύδι τριμμένο τον μαϊντανό το άνηθο αλάτι ρίγανη το λάδι και την φρυγανιά όσο πάρει
Πλάθουμε τους κεφτέδες τους αλευρώνετε και τους τηγανίζετε σε βαθύ κατσαρολάκι με μπόλικο αραβοσιτέλαιο, να ψηθούν ομοιόμορφα και από τις δύο πλευρές.
Η Συνταγή είναι από κ. Gogo Samiou – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.