Chk
Μυρωδάτο στιφάδο Μοσχαράκι ! Γλύκισμα!
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Σε όλους μας αρέσει το στιφάδο. Δείτε λοιπόν μια συνταγή για εύκολο στιφάδο μοσχαράκι που θα σας τρέχουν τα σάλια! Συνοδέψτε το και με ένα κρασάκι και καλή απόλαυση!
Υλικά
1 κιλό κρέας μοσχάρι
400 γρ. κρεμμύδια
200 γρ. βούτυρο
50 ml νερό
3 σκελίδες σκόρδο
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση
Αρχικά, κόβουμε το κρέας σε μεγάλα κομμάτια και το τοποθετούμε σε μία κατσαρόλα. Πάνω από το κρέας ρίχνουμε τα κρεμμύδια, τα οποία έχουμε κόψει προηγουμένως σε φέτες.
Κόβουμε το βούτυρο σε μικρά κομματάκια και τα σκορπάμε από πάνω. Στην συνέχεια, ρίχνουμε το νερό.
Σκεπάζουμε το φαγητό και το βράζουμε σε χαμηλή φωτιά για μία ώρα περίπου.
Στη συνέχεια αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε το ψιλοκομμένο σκόρδο.
Κλείνουμε τη κατσαρόλα και σιγοβράζουμε σε πολύ χαμηλή φωτιά.
Καλή επιτυχία! και καλή όρεξη !
Δες την εκτέλεση στο βίντεο εδώ.
Αν σου άρεσε η συνταγή δες κι άλλες συνταγές για μοσχαράκι!