Συνταγές
Ότι καλύτερο, μετά από τόσα κρεατικά – σπανακοπρασόπιτα
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Νόστιμη συνταγή από “Evdokia Bitsakaki – ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”
ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
500ml νερό χλιαρό Ένα Κ Γ αλάτι Μια Κ Σ ξύδι 30ml ξύδι Αλεύρι με το μάτι να έχω ζύμη μαλακή να μην κολλάει στα χέρια 100γρ βούτυρο λιωμένο για τα φύλλα και το ταψί
Ανοιξα 20 μικρα φύλλα τα βουτύρωσα καλά Έκανα δυο πακέτα των δέκα Τα τύλιξα σε μεμβράνη και τα άφησα στο ψυγείο μια ώρα Για την γέμιση Τσιγάρισα μισό κιλό σπανάκι Πράσα περίπου μισό κιλό
Στο τέλος έβαλα την φρυγανιά για να τραβήξει τα υγρά Άφησα την γέμιση να κρυώσει Άνοιξα δυο φύλλα Από το ένα πακέτο των δέκα άνοιξα όλα μαζί ένα φύλλο μεγάλο για κάτω Έβαλα την γέμιση Το δεύτερο πακέτο πάλι όλα μαζί τα άνοιξα ένα φύλλο
Χάραξα βουτύρωσα Ράντισα με λίγο νερό Έψησα σε προθερμασμενο φούρνο πάνω κάτω στους 200 βαθμούς μια ώρα
Νόστιμη συνταγή από “Evdokia Bitsakaki – ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”
Δοκιμάστε άλλη μια εξαιρετική συνταγή που πρέπει οπωσδήποτε να φτιάξετε ..
Για όσους λατρεύουν τον τραχανά – νόστιμη τραχανόπιτα
Η Συνταγή είναι από Δημήτρης Περσεφόνης – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Υλικά:
1 κούπα τραχανα
2 κούπες γάλα φρεσκο
Τυρί φέτα κατά βούληση
3 κολοκυθάκια περασμένα στο τρίφτη.
3 αυγα
2 κουταλάκια του γλυκού μπεκενμπάουερ
Αλάτι και πιπερι.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ψήνουμε στους 180 για 40 με 45 λεπτά. Να ροδίσει και να ξεκολλάει από το ταψί. Αν έχουμε αντικολλητικο την ψήνουμε εκεί.
Βασικό τα αυγά να είναι ημέρας.
Λαδακι
Η Συνταγή είναι από Δημήτρης Περσεφόνης – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.