Συνταγές
Μια ζεστή σούπα γουβαρλάκια είναι ότι πρέπει με το κρύο που έχει!
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από Tatjana Mico – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πριν έβαλα στην κατσαρόλα 2 πατάτες κομμένες σε κύβους, 2 μικρά καρότα σε ροδέλες, 2 σκελίδες σκόρδο, 2 φύλλα δάφνη, 2 κουτάλια μαϊντανό ψιλοκομμένο, 1 κουτάλι μουστάρδα, 3 κτσ. ελαιόλαδο, 2 λίτρα ζωμό κοτόπουλου, αλάτι, μαυροπίπερο, τα μισοέβρασα, μετά βάζουμε τα γιουβερλάκια.
Για τα γιουβερλάκια έβαλα 350 γρ. κιμά μοσχαρίσιο, 1 μικρό ξερό κρεμμύδι, 1 φλ. του καφέ ρύζι Καρολίνα, 1 αυγό, 1 σκελίδα σκόρδο, λίγο μαϊντανό και ξερό δυόσμο, αλάτι και μαυροπίπερο, 3 κτσ. ελαιόλαδο.
ανακατεύουμε καλά
Μετά το κάνουμε μπαλίτσες σε μέγεθος του καρυδιού και το πασπαλίζουμε με αλεύρι.
Το βάζουμε στην κατσαρόλα με τα λαχανικά, το βράζω, στο τέλος έβαλα αυγολέμονο και σερβίρουμε ζεστό.
Η Συνταγή είναι από Tatjana Mico – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Ότι είναι σπιτικό είναι… και πιο νόστιμο
Αν σας άρεσε το άρθρο δοκιμάστε να φτιάξετε την παρακάτω συνταγή για Σούπα λαχανικών !!!
Τώρα που αλλάζει ο καιρός είναι ότι καλύτερο και πιο υγιεινό !!!
Υλικά για δυο άτομα
Υλικά
1 πατάτα
1 κρεμμύδι
1 μεγάλο καρότο
1 μέτρια ντομάτα
σέλινο
2 κτσ. σπιτική σάλτσα
3 φλιτζανάκια του καφέ κριθαράκι χονδρό
αλάτι, λάδι και λεμόνι
1 κνορ μοσχάρι ή κοτόπουλο ή και καθόλου αν δεν θέλετε
Την συνοδεύω με σπιτικά κρουτόν
Εκτέλεση
Σε κατσαρόλα βάζω νερό μέχρι την μέση, ρίχνω το λάδι και το αλάτι.
Πλένω και καθαρίζω όλα τα λαχανικά, τα κόβω σε μεγάλα κομμάτια και τα βάζω στην κατσαρόλα.
Βάζω μια κτσ. σάλτσα που είναι φτιαγμένη από μένα, και έχει μέσα ντομάτα, κρεμμύδι, μαϊντανό, αλάτι και λάδι-αν δεν έχω μπορώ να προσθέσω μια κνορ λαχανικών.
Μόλις μισοβράσουν τα λαχανικά ρίχνω το κριθαράκι.
Τέλος βάζω το λεμόνι στο πιάτο μου και σερβίρω..!!
MAΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ