Συνταγές
ΣΟΥΠΕΡ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΣΠΙΤΙΚΟ ΓΕΥΣΤΙΚΟ ΚΩΚ ΤΑΨΙΟΥ
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Tzeni Tsanaktsidou -ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”
ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ:
5 αυγα,125 γρ ζαχαρη,155 γρ αλευρι φαριναπ κοσκινισμενο,1 βανιλια
Χτυπαμε τα αυγα με την ζαχαρη να αφρατεψουν
Σταματαμε το μιξερ και ριχνουμε αλευρι-βανιλια απαλα και ανακατευουμε με μαριζ
Βαζουμε λαδοκολα στο ταψι (28 ν)ριχνουμε το μιγμα και το ψηνουμε στους 180 βαθμους προθερμασμενο αντιστασεις μεσαια σχαρα για 35 λεπτα φυσικα τον φουρνο
Οταν το βγαζουμε το αφηνουμε να κρυωσει παρα πολυ καλα και το κοβουμε
ΚΡΕΜΑ:
Βαζουμε 1 λιτρο γαλα με 5 κ.σ.ζαχαρη να ζεσταθει!Προηγουμενως εχουμε βγαλει λιγο γαλα σε ενα μπολ και διαλυσαμε 4 κ.σ.γεματες κορν φλαουρ με 2 κ.σ.γεματες αλευρι
Ριχνουμε το μιγμα στο ζεστο γαλα ανακατευουμε και οταν πηξει την κατεβαζουμε και ριχνουμε μεσα 1.βανικια,2 κ.σ.βουτυρο και εαν θελουμε 2 κροκους αυγων ανακατευουμε
ΓΛΑΣΣΟ:
Βαζουμε στην εστια στο κατσαρολακι 250 γρ βιταμ,60 γρ κακαο,300 γρ αχνη 3 κ.σ.γαλα και ανακατευουμε και βραζουμε στο χαμηλο για 3 λεπτα η αλλιως 250 γρ κουβερτουρα με 250 γρ κρεμα γαλακτος
ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ:
Βαζουμε στο ταψι τον ενα πατο ριχνουμε την καυτη κρεμα κλεινουμε με τον αλλο πατο αφηνουμε να κρυωσει και τελος ριχνουμε το γλασσο
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Tzeni Tsanaktsidou -ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”