Συνταγές
Σιροπιαστό κέικ με σιμιγδάλι και ινδοκάρυδο.. είναι τόσο ζουμερό
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η συνταγή είναι από Anna Mavrou – “Αγαπώ τη μαγειρική και ζαχαροπλαστική.Οι συνταγές μας😍😍😍”.
Υλικά
3 αβγά
1 φλιτζάνι ζάχαρη
2 βανίλιες
2 κομμάτακια βούτυρο ανάλατο, (περίπου 1 φλιτζανάκι του καφέ)
3 κουταλάκια Baking powder
1 φλιτζάνι σιμιγδάλι
1 φλιτζάνι αλεύρι
Και ινδοκάρυδο όσο θέλετε
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 40 λεπτά περίπου.
Έχετε ήδη έτοιμο το σιρόπι και όταν είναι έτοιμο το κέικ, τρυπάτε με οδοντογλυφίδα σε όλο το κέικ και ρίχνετε σιγά- σιγά το σιρόπι και ρίχνετε ινδοκάρυδο από πάνω.
Η συνταγή είναι από Anna Mavrou – “Αγαπώ τη μαγειρική και ζαχαροπλαστική.Οι συνταγές μας😍😍😍”.
Δοκιμάστε αλμυρές ή γλυκές συνταγές μαζί με τα άτομα που αγαπάτε, και θα δείτε την διάθεσή σας να αλλάζει προς το καλύτερο!
Πολύ ωραίο αφράτο τουμπανοκέικ.
Η συνταγή είναι από κ. Theodosia Halvatzh – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Υλικά
5 αυγά 2 ώρες εκτός ψυγείου
1 κούπα ζάχαρη
1 κούπα καλαμποκέλαιο
1 κούπα Φάντα
2,5 κούπες αλεύρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανακατεμένο με 1 μπέικιν και το ξύσμα ενός λεμονιού. Χτυπάμε πολύ καλά τα αυγά με τη ζάχαρη να αφρατέψουν.
Ρίχνουμε το λάδι και στη συνέχεια το αλεύρι, μπέικιν, ξύσμα και την πορτοκαλάδα, λαδώνουμε τη φόρμα μας.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στις αντιστάσεις στους 175 βαθμούς για 50 λεπτά.
Η συνταγή είναι από κ. Theodosia Halvatzh – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.