Συνταγές
Πολύ ωραίο και εξαιρετικό γλυκό, εύκολο στην εκτέλεσή του
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από Aggeliki Kalaitzi – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ
400 ΓΑΛΑ ΖΑΧΑΡΟΥΧΟ
100 ΓΡΑΜ ΛΟΥΡΠΑΚ ΒΟΥΤΥΡΟ
360 ΓΡΑΜ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΛΕΥΚΗ
200 ΓΡΑΜ ΚΑΡΥΔΟΨΥΧΑ ΤΡΙΜΜΈΝΗ
1 ΠΡΕΖΑ ΑΛΑΤΙ
500 ΓΡΑΜ Caprice ΠΟΥΡΑΚΙΑ
Εκτελεση
ΒΆΖΟΥΜΕ ΤΟ ΖΑΧΑΡΟΥΧΟ ΣΕ ΧΑΜΗΛΗ
ΦΩΤΙΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΌ ΛΟΥΡΠΑΚ ΨΙΛΟΚΟΜΜΈΝΕΣ ΚΟΥΒΕΡΤΟΎΡΑ ΚΑΙ ΤΈΛΟΣ ΤΑ ΚΑΡΥΔΙΑ ΒΆΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΤΑ ΜΙΣΑ ΠΟΥΡΑΚΙΑ ΤΑ ΥΠΌΛΟΙΠΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΕΡΤΟΎΡΑ
ΤΑ ΡΊΧΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΦΟΡΜΑ 3 4 ΏΡΕΣ ΨΥΓΕΊΟ
Η Συνταγή είναι από Aggeliki Kalaitzi – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Καλή επιτυχία αν την φτιαξετε!! Μην σταματάς.. γιατί η απόλαυση δεν τελειώνει!
Δες άλλη μια πεντανόστιμη συνταγή για απολαυστική πανακότα που γίνεται εύκολα – ένα ελαφρύ και φίνο γλυκό
Η Συνταγή είναι από κ. Κατερινα Μαδικα– “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Υλικα
600ml κρεμα γάλακτος με 35% λιπαρα
150ml γαλα φρεσκο
6 κουταλιες σ. Ζαχαρη
2 βανίλιες
6 φύλλα ζελατίνη
Εκτέλεση
Βαζουμε τη ζελατινη σε μπολ με κρυο νερο να μαλακώσει, στο κατσαρολακι βαζουμε την κρεμα γάλακτος το γάλα τη ζαχαρη
Μολις πήρε μια βραση το τράβαμε πρόσθετουμε τη ζελατίνη με τις βανίλιες ανακατεύοντας πολύ καλα τη μοίραζουμε σε μπολακια τα βαζουμε στο ψυγειο περιπου τρεις ώρες να σφίξει και σερβίρουμε με γλυκό κερασι.
Η Συνταγή είναι από κ. Κατερινα Μαδικα– “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.