Συνταγές
Πολύ ωραία όλα, γεμάτα νοστιμιά!
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από Evdokia Bitsakaki – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Έβαλα τα Ρεβιθιά σε νερό εχθές το βράδυ Σήμερα έβρασα και πέταξα το πρώτο νερό
Τσιγάρισουμε ένα ψιλοκομμενο κρεμμύδι
Πρόσθεσουμε τα ρεβίθια τα τσιγάρισα λίγα λεπτά
Πρόσθεσουμε χυμό ντομάτας Αλάτι πιπέρι Τα τσιγάρισα σε λάδι Προσθεσουμε νερό και τα βρασουμε για 40 λεπτά Τις πιπεριές Μελιντζανες τις τηγανισουμε σε λαδι χαμηλή φωτια
Για την σαλτσα Ένα κρεμμύδι δυο σκελίδες σκόρδο δυο φρέσκες ντομάτες
Σε λάδι τσιγάρισουμε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο και το σκόρδο
Πρόσθεσουμε τις ντομάτες αλάτι πιπέρι και έβρασα μέχρι που έδεσε η σάλτσα
Για την πίτσα
Μια κούπα χλιαρό νερό 8γρ μαγιά ξερή αλάτι 30ml Ηλιέλαιο
Αλεύρι γοχ το έβαλα Ζυμώνοντας
Τα ζύμωσουμε καλά Άφησουμε να φουσκώσει
Για την σάλτσα χυμό ντομάτας αλάτι πιπέρι ρίγανη
Εκανα το μισό ταψί με σαλάμι και το άλλο μισο με Ανανα Και πάνω τυρί τριμμένο Gouda
Η Συνταγή είναι από Evdokia Bitsakaki – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Η απόλαυση των συνταγών δεν σταματάει..
Φτιάξτε τες όλες είναι συγκλονιστικές!
Αν σας άρεσε το άρθρο δοκιμάστε να φτιάξετε την παρακάτω συνταγή για ελαιόψωμο !!! .
Georgia Ververi”ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Υλικά
χλιαρό νερό
ξερή μαγιά
ελαιόλαδο
ελιές
ρίγανη
αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κοφτή κουταλιά γλυκού αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ενάμιση ποτήρι χλιαρό νερό
Μια ξερή μαγιά σακουλάκι τη διέλυσα μέσα.
Πρόσθεσα ένα φλιτζάνι διπλού ελληνικού ελαιόλαδο και τις ελιές σε ροδέλες μεγάλες και ρίγανη.
Άρχισα να ρίχνω αλεύρι με αλάτι μαζί .
Αλεύρι όσο χρειαστείς να γίνει μια μαλακή ζύμη.
Λάδωσα μια μακρόστενη φόρμα έβαλα τη ζύμη μέσα αφίσα κάνα μισάωρο και έψησα σε αντιστάσεις στους 180 μέχρι να ψηθεί καλά και από μέσα.
Georgia Ververi”ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.