Συνταγές
Πολύ γευστικό και ελαφρύ γλυκό – Τραγανά σαραγλάκια
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από κ. Tzeni Tsanaktsidou – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”.
ΥΛΙΚΑ:
1 πακετο φυλλσ κρουστας Βηρυτού,
250 γραμμαρια βουτυρο αγελαδινο,
50 γραμμαρια βιταμ,
50, ml σπορελαιο,
300 γραμμαρια καρυδια ψιλοκομμενα ανακατεμενα με 1 κουταλακι κοφτο του γλυκου κανελα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Λιωνουμε το βουτυρο με το.λαδι και το βιταμ!Ανοιγουμε στον παγκο τα φυλλα!Παιρνουμε το πρωτο φυλλο και ριχνουμε σταγονες παντου βουτυρο
Το διπλωνουμε να κλεισει !Το ραντιζουμε!Βαζουμε στην ακρη καρυδι καινπανωνστο καρυδι τοποθετουμε τον πλαστη!Ρολαρουμε σφιχτα και στο τελος βγαζουμε το σαραγλι σουρωνοντας το
Το τοποθετουμε σε βουτυρωμενο ταψι!Οταν τελειωσουμε ολη την διαδικασια ριχνουμε στο καθενα απο 2 κουταλιες της σουπας βουτυρο!Τα ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 180 βαθμους αντιστασεις μεχρι να κοκκινησουν καλα
Τα αφηνουμε να κρυωσουν!Την επομενη βραζουνε σιροπι:3 ποτηρια νερου νερο με 3 ποτηρια νερου ζαχαρη και 1 λεμονι το χυμο του για 5 λεπτα
Οταν το κατεβασουμε το αφηνουμε σε θερμοκρασια δωματιου 15 λεπτα!Στην συνεχεια σιροπιαζουμε στο καθενα ριχνοντας 2 κουταλιες σιροπι ωσπου να τελειωσει το σιροπι
Η Συνταγή είναι από κ. Tzeni Tsanaktsidou – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”.