Συνταγές
Πολύ αγαπημένο εκμέκ
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από κ. Ευα Τσιμπλ. – “Μπαχάρι και κανέλα.”.
ΥΛΙΚΑ
1 ΠΑΚΕΤΟ ΦΥΛΛΟ ΚΑΤΑΙΦΙ
200 ΓΡ. ΒΟΥΤΥΡΟ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ
500 ΓΡ. ΖΑΧΑΡΗ
500 ΓΡ. ΝΕΡΟ
1 ΞΥΛΑΚΙ ΚΑΝΕΛΑ
ΧΥΜΟ ΛΕΜΟΝΙΟΥ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ
1 ½ ΚΙΛΟ ΦΡΕΣΚΟ ΓΑΛΑ
160 ΓΡ. ΖΑΧΑΡΗ
170 ΓΡ. ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΡ
50 ΓΡ. ΒΟΥΤΥΡΟ
2 ΑΥΓΑ
10 ΓΡ. ΡΟΔΟΝΕΡΟ
1 ΚΡΕΜΑ ΦΥΤΙΚΗ ΓΙΑ ΣΑΝΤΙΓΙ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΜΑΔΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΙΦΙ ΣΕ ΕΝΑ ΤΑΨΙ ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΒΟΥΤΥΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΚΑΤΑΙΦΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΤΑΨΙ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΚΑΙ ΨΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 40 ΛΕΠΤΑ ΣΤΟΥΣ 170 ΒΑΘ…..
ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΓΙΑ 5 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΚΑΤΑΙΦΙ ΠΕΡΙΧΥΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΖΕΣΤΑ ….
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΡ ΣΕ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΗΞΕΙ
ΤΕΛΟΣ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΝΑ ΤΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΤΟ ΡΟΔΟΝΕΡΟ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΑΤΑΙΦΙ
ΟΤΑΝ ΚΡΥΩΣΕΙ ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΦΥΤΙΚΗ ΣΕ ΣΑΝΤΙΓΙ ΚΑΙ ΓΑΡΝΙΡΟΥΜΕ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΕΠΑΝΩ ΒΑΖΟΥΜΕ Η ΑΜΥΓΔΑΛΟ Η ΦΙΣΤΙΚΗ ΑΙΓΙΝΗΣ
Η Συνταγή είναι από κ. Ευα Τσιμπλ. – “Μπαχάρι και κανέλα.”.