Κρεας
Πικάντικα χοιρινά παϊδάκια, μεθυσμένα με μπύρα, στο φούρνο
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Αν σου αρέσουν τα χοιρινά παϊδάκια τότε σου προτείνουμε να δοκιμάσεις αυτή τη φοβερή συνταγή! Η καταπληκτική μαρινάδα με πολλά μπαχαρικά και μπύρα καθώς και το ψήσιμο είναι και το μυστικό για την μοναδική γεύση της συνταγής!
Υλικά
1,5 κιλό χοιρινά παϊδάκια
Ρίγανη
Δεντρολίβανο
Θυμάρι
50 ml ελαιόλαδο
330 ml μπύρα
1/2 κιλό κρεμμύδια baby
1 κεφάλι σκόρδου
3-4 φύλλα δάφνης
600 ml ζωμό κρέατος
Αλάτι
Αρκετό φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Ξεκινάμε παίρνοντας ένα μπολ όπου αναμιγνύουμε τα παϊδάκια με την ρίγανη, το δεντρολίβανο, το θυμάρι και το ελαιόλαδο.
Στην συνέχεια, προσθέτουμε την μπύρα, σκεπάζουμε με μεμβράνη και βάζουμε για 12 ώρες στο ψυγείο.
Καθαρίζουμε τα κρεμμυδάκια.
Μετά το πέρας των 12 ωρών, βγάζουμε το κρέας από την μαρινάδα και το βάζουμε σε γάστρα με αντικολλητικό χαρτί.
Κατόπιν, ρίχνουμε τα κρεμμυδάκια, το σκόρδο, την δάφνη, τον ζωμό, αλάτι και μπόλικο πιπέρι.
Τυλίγουμε τα χαρτιά όπως φαίνεται και στο βίντεο και κλείνουμε το καπάκι.
Έπειτα, ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 βαθμούς Κελσίου, για 35 λεπτά.
Στην συνέχεια, βγάζουμε από τον φούρνο την γάστρα, γυρνάμε το κρέας και τα κρεμμύδια από την άλλη πλευρά, κλείνουμε το ταψάκι και ψήνουμε στους 190 βαθμούς Κελσίου για άλλα 60 λεπτά.
Τέλος, βγάζουμε ξανά από το φούρνο, αφαιρούμε το καπάκι και ψήνουμε στους 190 βαθμούς Κελσίου για 30 λεπτά, έως ότου μείνει το χοιρινό με το λάδι του.
Έτοιμα τα χοιρινά παϊδάκια μας! Χωρίς υπερβολή είναι σκέτο λουκούμι! Ότι πρέπει για κυριακάτικο γεύμα. Καλή απόλαυση.
Δες αναλυτικά την συνταγή βήμα βήμα στο παρακάτω βίντεο:
Αν σου αρέσει η συνταγή, κάνε ΕΓΓΡΑΦΗ στο κανάλι!
Καλή επιτυχία!