Συνταγές
Το καλύτερο φαγητό – πατατούλες τηγανητές με αυγουλάκια
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από Despina Kotsi – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ
1 κιλό πατάτες κομμένες για τηγάνι
Αλάτι
Ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
5 αυγά
Πιπέρι μαύρο φρεσκοτριμμένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε τις πατατούλες όπως μας αρέσει και τις αλατίζουμε (έτσι μένει καλύτερα στη γεύση τους, από ότι εάν το προσθέσουμε μετά το τηγάνισμα), ρίχνουμε στο καυτό λάδι και περιμένουμε υπομονετικά, γυρίζοντας τες κάθε λίγο (τις τηγάνισα σε μικρό σκεύος με 2 δάχτυλα λαδάκι και τις έκανα σε 2 δόσεις), περίπου ένα μισάωρο μου πήρε! Πετάμε το λάδι που έχει μείνει και αφήνουμε μέσα στο σκεύος μας ελάχιστη ποσότητα!
Σπάμε μέσα ένα-ένα τα αυγουλάκια, χωρίς να τα χτυπήσουμε από πριν, και ρίχνουμε πάνω τους και φρεσκοτριμμένο πιπέρι! Μετά από 1-2 λεπτά, σπάμε τον κρόκο και ανακατεύουμε όλο το μείγμα!Προσθέτουμε και το τυράκι μας, που το έχουμε τρίψει με τα χέρια!
ΕΤΟΙΜΟ και ΛΑΧΤΑΡΙΣΤΟ το φαγάκι μας σήμερα! Όποιος προλαβαίνει μπορεί να έρθει να τον κεράσω!
Φτιάξτε πεντανόστιμα πιάτα, με γρήγορη εκτέλεση για όλα τα γούστα.
Μην χάσεις την ευκαιρία σου να γοητεύσεις!
Η Συνταγή είναι από Despina Kotsi – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.