Συνταγές
Παστίτσιο πολύ σπέσιαλ – ουαου ένα σαλάκι έτρεξε
Η Συνταγή είναι από Fotini Gatzi – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σοταρισα 600 γρ κιμά ανάμεικτο με 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα και λάδι σοταρισα καλά έσβησα με κρασί αφήνω να εξατμιστεί προσθέτουμε 1 ώριμη ντομάτα πολτοποιημενη ρίχνουμε αλάτι πιπέρι ρίγανη και πάπρικα γλυκιά
αφήνουμε να βράσει ο κιμάς μέχρι να σωθούν τα πολλά υγρά.
Για την μπεσαμελ 500 γρ γάλα με 4 κουταλιές της σούπας αλεύρι γοχ. Βάζουμε σε μια κατσαρόλα 2 κουταλιές της σούπας Βιτάμ αφήνουμε να λιώσει ρίχνουμε 4 κουταλιές της σούπας αλεύρι γοχ ανακατεύω
ρίχνουμε σιγά σιγά το γάλα ανακατεύω συνέχεια μέχρι να πήξει η μπεσαμελ. Ρίχνουμε αλάτι πιπέρι μοσχοκάρυδο τριμμένο και λίγο κασέρι τριμμένο ανακατεύω βράζω και τα μακαρόνια φτιάχνουμε το παστίτσιο
ψήνουμε στους 200 βαθμούς Κελσίου για 1 ώρα. Τα τυροπιτακια με φύλλο κρούστας. Σε ένα βαθύ μπολ έβαλα τυρί φέτα τριμμένη ανθότυρο, και 2 κουταλιές της σούπας γιαούρτι στραγγιστό λίγο πιπέρι και λάδι
ανακατεύουμε κόβουμε σε λωρίδες το φύλλο λαδωνουμε βάζουμε από 1 κουταλάκι του γλυκού γέμιση τυλίγουμε σε τρίγωνα
ψήνουμε στους 180 βαθμούς Κελσίου για 40 με 50 λεπτά
Ότι είναι σπιτικό είναι… και πιο νόστιμο
Η απόλαυση της μαγειρικής δεν τελειώνει ποτέ! Καλή επιτυχία αν δοκιμάσετε να την φτιαξετε!!
Δοκίμασε αυτή τη συνταγή και θα μας Θυμηθείς
Η Συνταγή είναι από Fotini Gatzi – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.