Συνταγές
Μια δροσερή κρέμα σοκολάτας με βελούδινη υφή στο πιο εύκολο γλυκάκι
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από Despo Ermogenous – “Οι Προκομμένες/οι – Συνταγές”.
ΥΛΙΚΑ
Σχεδόν 1 πακέτο σαβαγιαρ (μένουν 2-3)
1 κρέμα ζαχαροπλαστικης με γεύση σοκολάτα
1.1/4φλιτζ.γάλα
250ml κρέμα γάλακτος 35%λιπαρά
αμύγδαλα φιλέ
τρούφα σοκολάτας
σιρόπι σοκολάτας
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Μουσκεύουμε λίγο τα σαβαγιαρ και τα στρώνουμε στο παΐρεξ.
Χτυπάμε την κρέμα ζαχαροπλαστικης σοκολάτας με 2.1/4 φλ.κρυο γάλα, να πείξει. Την απλώνουμε πάνω από τα σαβαγιαρ. Σκουρπάμε λίγα αμύγδαλα φιλέ.
Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος να γίνει σαντιγί Την απλώνουμε πάνω από την κρέμα.
Τέλος θρυματίζουμε 1-2μπισκοτα σαβαγιαρ και τα βάζουμε, τρούφα σοκολάτας και σιρόπι σοκολάτας.Στο ψυγείο να παγώσει.
Η Συνταγή είναι από Despo Ermogenous – “Οι Προκομμένες/οι – Συνταγές”.
Η απόλαυση των συνταγών δεν σταματάει..
Φτιάξτε τες όλες είναι συγκλονιστικές!
Αν σας άρεσε το άρθρο δοκιμάστε να φτιάξετε την παρακάτω συνταγή για εύκολες μικρές παστούλες από κρέμα σοκολάτας. Θα σας ξετρελάνουν!.
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Μαρινα Μισαηλιδου-ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”
ΥΛΙΚΑ
600ml γαλα
4 1/2 κ.σ. κορν φλαουερ
2 κ.σ.κακαο
120 γρ.ζαχαρη
1 βανηλια
1 κ.σ.βουτηρο
4 μικρα κοματακια σοκολατα κουβερτουρα.
Ινδοκαρυδο για την επικαλυψη
Κερασακια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μια κατσαρολα ανακατευουμε ολα τα υλικα μας εκτος απο το βουτηρο και την σοκολατα. Βραζουμε σε μετρια φωτια ανακατευωντας συνεχεια μεχρι να πηξει. Κατεβαζουμε και ριχνουμε το βουτηρο και την σοκολατα ανακατευουμε .
Παιρνουμε μικρα φλυτζανακια του καφε τα βρεχουμε τιναζουμε το νερο βαζουμε την κρεμα σκεπαζουμε με μεβρανη και βαζουμε στο ψυγειο για 4 ωρες. Βγαζουμε τα ξεφορμαρουμε (βγαινουν πολυ ευκολα)και τα ρολλαρουμε στο ινδοκαρυδο και στολιζουμε με κερασακι
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Μαρινα Μισαηλιδου-ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”