Συνταγές
Αγαπημένο πεντανόστιμο φαγάκι – Λαχανοντολμάδες
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Anna Aliberti-ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”
ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Μισό κιλό κιμά μοσχαρίσιο ένα ποτήρι του Νεες καφέ ρύζι Καρολίνα ένα κρεμμύδι ξερό δύο σκελίδες σκόρδο μπόλικο μαϊντανό και μια χούφτα δυόσμο. Αλάτι πιπέρι μισό λεμόνι λίγο λάδι.
Ζεματάμε το λάχανο και το αφήνουμε να κρυώσει. Το ρύζι το μουσκέψουμε.
Στο μούλτι κτυπάμε το κρεμμύδι και το σκόρδο μαζί σε ένα μπολ βάζουμε και τον κιμά ρίχνουμε τον μαϊντανό τον δυόσμο αλάτι πιπέρι λίγο ελαιόλαδο μισό λεμόνι και το ρύζι
Πλάθουμε πολύ καλά μπουκλίτσες μπουκλίτσες τα τυλίγουμε με το λάχανο βάζουμε και τα κομμάτια του λάχανου που περισσεύουν όταν τελειώσουμε ρίχνουμε από πάνω αλάτι πιπέρι κομμάτια από Φυτίνη ένα λεμόνι και γεμίζω ως επάνω την κατσαρόλα με ζεστό νερό τα ψήνουμε για 1 1/2ωρα.
Όταν τελειώσει παίρνουμε όλο το νερό από την κατσαρόλα και το αυγό κόβουμε και το ρίχνουμε από πάνω στους λαχανοντολμάδες μέσα στην κατσαρόλα
Μόλις ολοκληρώθηκε η εκτέλεση για λαχανοντολμάδες. ΔΕΣ ΕΔΩ τις πιο ξεχωριστές συνταγές που σου προτείνουμε, και καλή σας απόλαυση!
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Anna Aliberti-ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”