Κρεας
Η μπριζόλα ακριβώς έτσι όπως πρέπει! Καλοψημένη απ’ έξω, ζουμερή μέσα και ελαφρώς μαστιχωτή..
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Μια υπεροχη αρωματική….ζουμερή…. μπριζόλα ψημένη σωστά!
Η συνταγή είναι από το κανάλι Dimitris Michailidis
Υλικά
1 μοσχαρίσια μπριζόλα ribeye
ελαιόλαδο
μαύρο πιπέρι
αλάτι
1 σκελίδα σκόρδο
βούτυρο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Θρυμματίζουμε το πιπέρι σε ένα γουδί.
Βγάζουμε την μπριζόλα από το ψυγείο, τουλάχιστον μία ώρα πριν το μαγείρεμα και να είναι καλά σιτεμένη.
Αλείφουμε την μπριζόλα και στις δύο πλευρές με ελαιόλαδο και πασπαλίζουμε με πιπέρι κα αλάτι.
Βάζουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι στην κουζίνα να κάψει καλά. Ψήνουμε σε δυνατή φωτιά και από τις δύο πλευρές για 1 λεπτό.
Αλείφουμε την μπριζόλα με ένα κομμάτι βούτυρο και μία σκελίδα σκόρδο.
Χαμηλώνουμε τη φωτιά και ψήνουμε για άλλα 6 λεπτά γυρίζοντας κάθε ένα λεπτό.
Μετά από αυτά τα 6 λεπτά, βγάζουμε την μπριζόλα από το τηγάνι, την βάζουμε σε ένα πιάτο, βάζουμε επάνω της μία σκελίδα σκόρδο και τυλίγουμε με αλουμινόχαρτο.
Αφήνουμε να τραβήξει τα ζουμιά και να ξεκουραστεί για 5 επτά.
Η συνταγή μας είναι έτοιμη και μπορείτε να σερβίρετε το σοκολάτας. Καλή επιτυχία!
Δες αναλυτικά την εκτέλεση της συνταγής.
Η συνταγή είναι από το κανάλι Dimitris Michailidis