Συνταγές
Ζουμερό κοτόπουλο γεμίστο για κάθε τραπέζι σας
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η συνταγή είναι από Vera Danoglou – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Υλικά
1 κοτόπουλο, μοτσαρέλα, παρμεζάνα, πιπεριά κόκκινη και πράσινη, λίγο ελαιόλαδο, κάρυ, μουστάρδα, λεμόνι, αλάτι, πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένουμε καλά το κοτόπουλο, ρίχνουμε το λάδι, αλάτι, πιπέρι, γεμίζουμε με τα τυριά την πιπεριά που έχουμε πλύνει καλά και ψιλοκόψει .
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το χυμό από ένα λεμόνι και μια κουταλιά της σούπας μουστάρδα, το ρίχνουμε από πάνω, ψήνουμε στους 200 βαθμούς για μια ώρα.
Βάζουμε την κατσαρόλα στη φωτιά και προσθέτουμε 4 ποτήρια νερό, ρίχνουμε αλάτι και λίγο ελαιόλαδο, αφήνουμε να βράσει και στη συνέχεια ρίχνουμε 2 ποτήρια με κινοα, αφήνουμε να βράσει 15 λεπτά, εάν θέλουμε μπορούμε να βάλουμε μαϊντανό, πιπεριά, λαχανικά ότι θέλει ο καθένας, εγώ έβαλα μαϊντανό γιατί πιπεριά έβαλα στο κοτόπουλο.
Μετά το βγάζουμε από την φωτιά και το σκεπάζουμε με μια καθαρή πετσέτα κουζίνας.
Η συνταγή είναι από Vera Danoglou – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Έχεις όρεξη για ακόμη μία εξαιρετική συνταγή;
Δες πως θα φτιάξεις εξαιρετικό πιάτο για δίαιτα και ξεχάστε τα στεγνά κοτόπουλα.
Δοκιάστε φιλέτο κοτόπουλο με σως μουστάρδας
Η συνταγή είναι από Gogo Samiou – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Υλικά
1 φιλέτο κοτόπουλου
Χυμό από ένα λεμόνι
2 κουταλιές της σούπας καλά γεμάτες μουστάρδα
1 ποτήρι του νερού νερό
Εκτέλεση
Ψήνουμε το κοτόπουλο σε τηγάνι αντικολλητικό, και μόλις είναι έτοιμο έχουμε ανακατέψει τον χυμό λεμονιού με την μουστάρδα και το νερό και τα ρίχνουμε μέσα.
Αφήνουμε περίπου 5 λεπτά να χωνέψει λίγο το νερό και να δέσει η σάλτσα του. Δεν υπάρχει η γεύση του.
Η συνταγή είναι από Gogo Samiou – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Η μαγειρική είναι ένας δημιουργικός τρόπος να εκφραστεί ο καθένας και να φτιάξει αναμφισβήτητα μοναδικές δημιουργίες.
Ανέβασε και εσύ την δικιά σου νόστιμη συνταγή εδώ!