Γλυκα
εύκολη πάβλοβα που πρέπει να την τιμήσεις δεόντως
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Πολύ εύκολη πάβλοβα που την συνοδεύουμε με παγωτό σορμπέ – Ένα ελαφρύ γλυκό
Η συνταγή είναι από το κανάλι Dimitrios Makriniotis
Υλικά
για τις μαρέγκες
-100 γρ. ασπράδια αυγών
-175 γρ. ζάχαρη άχνη
-βανίλια
-ξύσμα από μισό λεμόνι
για το σερβίρισμα
– σορμπέ KAYAK
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αφού σπάσουμε και ρίξουμε τα αυγά σε μία κατσαρόλα, τοποθετούμε την κατσαρόλα επάνω σε μπεν μαρί και προσθέτουμε την ζάχαρι άχνη.
Με το σύρμα, ανακατεύουμε έως ότου το μίγμα να γίνει αραιό.
Κατεβάζουμε την κατσαρόλα από το μπεν μαρί και χτυπάμε με το μίξερ να γίνουν μαρέγκα. Προσθέτουμε λίγο ξύσμα λεμονιού.
Βάζουμε την μαρέγκα σε ένα κορνέ και σε ένα ταψί με λαδόκολλα, κάνουμε μικρές μπάλες μαρέγκας.
Ψήνουμε για περίπου 1 ώρα και 10 λεπτά στους 100 έως 110 βαθμούς.
Αφού τις βγάλουμε από το φούρνο, βάζουμε μερικές μαρέγκες σε ένα ποτήρι και προσθέτουμε μπάλες σορμπέ.
Πρόταση σερβιρίσματος
Σερβίρουμε σε ένα μεγάλο ποτήρι ή σε ένα μπολ, 2 μπάλες σορμπέ KAYAK και 10-12 μαρεγκάκια.
Περιχύνουμε με σιρόπι της αρεσκείας μας.
Για να διαλέξεις την επόμενη ξεχωριστή συνταγή σου για “εύκολη πάβλοβα” ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ !
Δείτε αναλυτικά την εκτέλεση της συνταγής ΕΔΩ και μην ξεχάσεις να κάνεις εγγραφή στο κανάλι:
Γιατί όπως και να το κάνουμε ένα σπιτικό φαγητό είναι πιο υγιεινό από ένα αντίστοιχο που θα αγοράσουμε απ’ έξω.
Κάθε φορά που μπαίνεις στην κουζίνα για να μαγειρέψεις, η μαγεία ξεκινά!
Η συνταγή είναι από το κανάλι Dimitrios Makriniotis