Γλυκα
Μάθε να κάνεις εύκολα μπισκοτάκια, χωρίς μίξερ!
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Απλή και γρήγορη συνταγή για μπισκοτάκια χωρίς μίξερ, που μπορούν να δοκιμάσουν ακόμα και αρχάριοι! Αξίζουν την δοκιμή! Καλή απόλαυση!
Η συνταγή είναι από το κανάλι Dimitris Michailidis
Υλικά
125 γρ. λιωμένο βούτυρο
100 γρ. καστανή ζάχαρη
1 αυγό
2 κ.σ. μέλι
125 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
1/2 κ.γ. σόδα μαγειρικής
145 γρ. ινδοκάρυδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Το πρώτο βήμα για την συνταγή μας είναι να ρίξουμε το λιωμένο βούτυρο σε ένα μπολ.
Προσθέτουμε την καστανή ζάχαρη, το μέλι, το αυγό, και ανακατεύουμε καλά με το αναδευτήρι.
Στη συνέχεια, συμπληρώνουμε το αλεύρι και τη σόδα και ανακατεύουμε με τη μαρίζ.
Το επόμενο βήμα είναι να αδειάσουμε στο μπωλ το ινδοκάρυδο. Συνεχίζουμε το ανακάτεμα με τη μαρίζ.
Αφού το μίγμα γίνει ομοιόμορφο, σκεπάζουμε με μεμβράνη μαγειρικής το μπολ και το βάζουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά και έτσι η ζύμη για τα μπισκότα μας είναι έτοιμη.
Μετά από αυτό τον χρόνο, βγάζουμε το μπολ από το ψυγείο, και αφαιρούμε τη μεμβράνη.
Σε μία λαμαρίνα ψησίματος βάζουμε λαδόκολλα.
Παίρνουμε μικρή ποσότητα από τη ζύμη του μπολ και την πλάθουμε σε σχήμα μικρού καρυδιού και το βάζουμε στην λαμαρίνα.
Συνεχίζουμε την ίδια διαδικασία για όλη τη ζύμη που έχουμε φτιάξει. Με τα υλικά που έχουμε χρησιμοποιήσει, μπορούμε να φτιάξουμε περίπου 28 μπισκότα.
Προθερμαίνουμε το φούρνο και βάζουμε τη λαμαρίνα στους 180 βαθμούς για 10 λεπτά στον αέρα.
Μετά και από το ψήσιμο, τα μπισκοτάκια μας είναι έτοιμα να τα σερβίρετε αφού κρυώσουν λίγο.
Δες την εκτέλεση στο βίντεο παρακάτω:
Η συνταγή είναι από το κανάλι Dimitris Michailidis
Βρες κι άλλες συνταγές για μπισκοτάκια!