Συνταγές
Ελαφριά κρουασάν με ότι γέμιση τραβάει η όρεξή σας… Θα γίνουν το τέλειο συνοδευτικό για τα πάντα!
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι της κ. Suzanna Suzanna – “Συνταγες μαγειρικης ζαχαροπλαστικης”.
ΥΛΙΚΑ
Ζυμη
500-550 γρ αλευρι,
2 αυγα,
6 κ,σ ζάχαρη,
20γρ, μαγιά,
100γρ, βούτυρο λιωμένο,
Βανιλια,
250ml γαλα,
1 πρέζα αλάτι και
σόδα
Για την γέμιση
οτι προτιματε εσεις.
Εκτελεση
Μεσα στο χλιαρο γαλα ριχνω 1κ, σ ζάχαρη και τήν μαγιά Το αφήνω για 10 λεπτα, Χωρια χτυπαμε ζαχαρη με αυγα
Ετοιμαζω αλευρι Και ολα τα μίγματα τα ριχνω μεσα στο αλευρι Και ζυμώνουμε καλά
Στο τελος οταν ειναι ετοιμη η ζυμη το πασαλειβω λιγο με ηλιέλαιο και αφηνω να φουσκώσει, μετά κάνο σχέδια κρουασαν τό αφήνω πάλι γιά 10 λεπτά
Πασαλείβω με αυγο και ψηνω στους 180, γιά 25 λεπτά, Και οταν κρυώσει ριχνω αχνη απο πανω.
Η Συνταγή είναι της κ. Suzanna Suzanna – “Συνταγες μαγειρικης ζαχαροπλαστικης”.