Συνταγές
Είναι τα πιο τέλεια ινδοκάρυδα και σου έρχεται να πάρεις δύο τρία με την μία
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από κ. Πετρινα Μπαρδανη– “Οι Νεες Συνταγες της μελι-τζ-Αννας”.
ΥΛΙΚΑ
2 αυγά μικρά
200 γρ ινδοκαρυδο
150 γρ ζάχαρη
40 γρ βούτυρο αγελαδινό λιωμένο
Κεράσια αν είναι μεγάλα τα κόβουμε στην μέση.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε σε κατσαρόλα τα αυγά χτυπάμε με το σύρμα βάζουμε την ζαχαρη και ανακατεύουμε βάζουμε σε μέτρια φωτιά και ανακατεύουμε συνέχεια μέχρι να λιώσει η ζάχαρη βάζουμε λίγο λίγο το βούτυρο ανακατεύουμε βγάζουμε από την φωτιά ρίχνουμε το ινδοκαρυδο ανακατεύουμε να ενσωματωθεί αφήνουμε για λίγο να κρυωσει.
Παιρνουμε μίγμα σε μέγεθος καρυδιού 38-40 γρ περίπου πλάθουμε σε μπαλάκια και πατάμε λίγο να γίνει πλατύ, πιέζουμε λίγο στην μέση με το χερούλι ξύλινης κουταλας βάζουμε 1 κερασάκι κάνουμε σχέδιο από τα πλαϊνά με χερούλι πιρουνιού βάζουμε σε λαδόκολλα και ψήνουμε σε προθερμασμενο φούρνο αντιστάσεις στους 180 β για 20-25 λεπτά.
Έκανα μιάμιση δόση τα αυγά ήταν μεγάλα ινδοκαρυδο έβαλα 350 γρ και 100 γρ βούτυρο.
Η Συνταγή είναι από κ. Πετρινα Μπαρδανη– “Οι Νεες Συνταγες της μελι-τζ-Αννας”.