Συνταγές
Δροσερή κρέμα με ζελέ – εύκολη διαδικασία
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η συνταγή είναι από Despo Ermogenous – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Υλικά
-μισό πακέτο σαβουάρ -100 γρ.
-1 κομπόστα ροδάκινο
-2 φακελάκια τζέλλυ-ζελέ φράουλα
-4.1/2 ποτ. νερό
-2 κτσ. σιμιγδάλι
Για την κρέμα
-7 ποτ. γάλα
-7 κτσ. Custard powder-κάστες πάουντερ
-7 κτσ. ζάχαρη
-1 βανίλια
Γαρνίρισμα
300 -350 ml. κρέμα γάλακτος 35% την χτυπάμε να γίνει σαντιγί ή (1 Dream Topping το χτυπάμε με 1 ποτ. γάλα).
ΕΚΤΕΛΕΣΗ.
Κόβουμε τα σαβουάρ σε μικρά κομματάκια και την κομπόστα (αν θελούμε αφήνουμε ένα για γαρνίρισμα).
Έχουμε έτοιμο το τζελλυ-ζελέ που διαλύσαμε μέσα και το σιμιγδάλι το βάζουμε στο πυρέξ.
Στο ψυγείο να πήξει.
Κάνουμε την κρέμα την απλώνουμε πάνω από το τζελλυ-ζελέ βάζουμε μεμβράνη να μην κάνει πετσούλα και μετά την βάζουμε στο ψυγείο.
Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος σε μέτρια προς αργή ταχύτητα στο μίξερ.Όταν αρχίσει η σαντιγί να αποκτά σφιχτή υφή σταματάμε την λειτουργία του μίξερ.
Προαιρετικά βάζουμε πάνω στην κρέμα κομπόστα ροδάκινο και γλυκό κουταλιού.
Μια από τις απολαύσεις που μπορείς να χαίρεσαι στο σπίτι, με παρέα ή χωρίς, είναι σίγουρα το φαγητό.
Μαγείρεψε κι εσύ τη συνταγή και θα μας θυμηθείτε – Καλή επιτυχία..
Η συνταγή είναι από Despo Ermogenous– “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.