Συνταγές
Δεν υπάρχουν λόγια γι αυτό το τέλειο κέικ σοκολάτας στο ατμό
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Πετρινα Μπαρδανη-Μπαχάρι και κανέλα.”
ΥΛΙΚΑ -ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε μια κατσαρόλα στην οποία να χωράει το ταψί βάζουμε το τρίποδα και νερό λίγο ποιο κάτι από τον τρίποδα να βράζει
Μετράμε τα υλικά σε κουπα τον 250 μλ ταψί 20 η 22 εκ στον πάτο βάζουμε λαδόκολλα
Μια κούπα και άλλα 2 κσ αλεύρι γεμάτα γοχ κοσκινισμένο
Μισή κούπα κακάο κοσκινισμένο
1 κ γλ μπεικιν παουντερ, μισό κγ σόδα, μια βανίλια, μια πρέζα αλάτι
Μια κούπα ζάχαρη ανακατεμένα όλα μαζί τα παραπάνω υλικά
Μισή κούπα αραβοσιτελαιο
1 αυγό 1 κσ ξύδι
3/4 κούπα γάλα
Μισή κούπα βραστό νερό στο οποίο διαλύουμε 1 κσ Νες καφε
Βάζουμε τα στερεά υλικά σε ένα μπολ ρίχνουμε με την σειρά τα υπόλοιπα υλικά ανακατεύοντας με σύρμα τελευταίο ρίχνουμε το βραστό νερό ανακατεύουμε καλά αδειάζουμε στο ταψί σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο το ταψί και το βάζουμε πάνω στον τρίποδα σκεπάζουμε με το καπάκι
βράσουμε για 40-45 λεπτά ( έτσι έλεγε η συνταγή που είδα )δοκιμάζουμε με οδοντογλυφίδα αν ψήθηκε.
Εγώ το άφησα μια ώρα μέσα έπρεπε να είναι ποιο καλά ψημένο.
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Πετρινα Μπαρδανη-Μπαχάρι και κανέλα.”