Συνταγές
ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ, ΚΑΙ ΤΡΩΓΕΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ – ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ ΓΑΛΑΤΟΠΙΤΑ ΧΩΡΙΣ ΦΥΛΛΟ
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗΝ ΖΕΣΤΗ, Η ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΩΜΑΤΙΟΥ Η ΚΑΙ ΠΑΓΩΜΕΝΗ, ΑΝ ΚΑΙ ΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΝΟΣΤΙΜΗ!!
Η συνταγή είναι από Sokolatomania.gr – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ
1 ΚΑΙ 1/2 ΛΙΤΡΟ ΓΑΛΑ ΧΑΜΗΛΩΝ ΛΙΠΑΡΩΝ
250 ΓΡ. ΖΑΧΑΡΗ
200 Γ. ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ ΧΟΝΤΡΟ Η ΨΙΛΟ ( Η ΚΑΙ ΜΙΣΟ -ΜΙΣΟ )
4 ΑΥΓΑ ΕΛΑΦΡΑ ΧΤΥΠΗΜΕΝΑ
1/2 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΤΣΑΓΙΟΥ ΣΚΟΝΗ ΚΑΚΑΟ ΑΓΛΥΚΟ
50 ΓΡ. ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ)
2 ΚΑΨΟΥΛΕΣ ΒΑΝΙΛΙΑ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ)
ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΑΛΑΤΙ
ΞΥΣΜΑ ΑΠΟ 1 ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΑΚΕΡΩΤΟ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ)
ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΠΑΛΙΣΜΑ: ΑΧΝΗ ΖΑΧΑΡΗ
ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΨΙ ΜΑΣ : ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΗ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΦΥΤΙΚΗ ΛΙΠΑΡΗ ΟΥΣΙΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΣΕ ΜΙΑ ΒΑΘΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ , ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕ ΕΝΑ ΣΥΡΜΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΒΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΞΕΙ.
ΑΛΕΙΦΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΑΨΙ ΔΙΑΜΕΤΡΟΥ 32 ΕΚΑΤΟΣΤΩΝ ΜΕ ΜΙΑ ΛΙΠΑΡΗ ΦΥΤΙΚΗ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΖΑΧΑΡΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΗ.
ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΤΑΨΙ ΚΑΙ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ, ΜΕΧΡΙ Η ΓΑΛΑΤΟΠΙΤΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΣΚΟΥΡΟ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΟΥΣΤΑ. ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΟΛΟ.
ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΜΑΣ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΣΕΡΒΙΡΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ , ΚΑΙ ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΑΧΝΗ ΖΑΧΑΡΗ.
ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΩΜΑΤΙΟΥ Η ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΣΤΕ ΤΟ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ. ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΥΠΕΡΟΧΟ, ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ.
Η Συνταγή είναι από Sokolatomania.gr – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.