Συνταγές
Υπέροχο αγαπημένο και λαχταριστό φαγητό – γιουβέτσι το φαγητό μας σήμερα
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Βουλα Πολυζου – ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”
ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ενάμιση κιλό κρέας σε μερίδες
Λίγο λάδι στην χύτρα να κάψει
Βάζουμε τίς μερίδες να θωρακιστουν και από τίς δύο πλευρές.
Ρίχνουμε λίγο αλάτι πιπέρι ντομάτα δίκια μου και ζεστό νερό.
Βράζουμε για 40 λεπτά με κλειστή χύτρα.
Ανοίγουμε τη χύτρα βγάζουμε το κρέας στο ταψί και το ζουμακι.
Το βάζουμε στο φούρνο και μόλις πάρει βράσει ρίχνουμε το κριθαράκι.
Σκεπάζουμε με λαδόκολλα το ταψί και βράζουμε για 15 λεπτά.
Βγάζουμε την λαδόκολλα και ψήνουμε μέχρι να μείνει με το λαδακι του και να πάρει χρυσαφένιο χρώμα το κρέας.
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Βουλα Πολυζου – ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”
Πάμε να ρίξουμε μια ματιά σε άλλη μία πεντανόστιμη συνταγή που μπορείς να ετοιμάσεις στο σπίτι σου και στο τέλος θα γλείφεις τα δάκτυλά σου. Καλή σας απόλαυση..
Βίδες με φιλέτο μοσχάρι και θυμάρι
ΥΛΙΚΑ
240 γρ. φιλέτο μοσχάρι κομμένο μπαστουνάκια
40 γρ. ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
100 γρ. πράσο ψιλοκομμένο
360 γρ. ντοματίνια Σαντορίνης κομμένα στη μέση
500 γρ. βίδες
1 πρέζα θυμάρι
Αλάτι
Πιπέρι λευκό
120 γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο
Εκτέλεση
Σοτάρουμε σε ελαιόλαδο το κρεμμύδι και το σκόρδο μέχρι να μαραθούν ελαφρώς χωρίς να πάρουν χρώμα, προσθέτουμε το πράσο μέχρι να μαραθεί και αυτό ελαφρώς, το φιλέτο μοσχάρι και τα ντοματίνια. Ρίχνουμε λίγο νερό από αυτό που βράσαμε τις βίδες, το θυμάρι, το αλάτι και το πιπέρι. Προσθέτουμε τις βίδες που τα έχουμε βράσει για περίπου τρία λεπτά και ανακατεύουμε μέχρι να απορροφήσουν τα υγρά τους. Σερβίρουμε με κεφαλοτύρι τριμμένο.
Περισσότερες νόστιμες συνταγές στο http://www.letscook.gr