Συνταγές
Πολύ μας αρέσει το γιουβέτσι οικογενειακώς!
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η συνταγή είναι από Βουλα Πολυζου – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Λάδι στη κατσαρόλα μόλις κάψει βάζουμε το κρέας και το θωρακίζουμε .
Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι, ντομάτα, ζεστό νερό να το σκεπάζει, κλείνουμε τη χύτρα ταχύτητας και βράζουμε για 45 λεπτά.
Ανοίγουμε, μεταφέρουμε το φαγητό στο ταψί, ρίχνουμε το κριθαράκι σκεπάζουμε με λαδόκολλα και αλουμινόχαρτο.
Ψήνουμε στις αντιστάσεις στους 230 βαθμούς κελσίου για 25 λεπτά περίπου.
Βγάζουμε τη λαδόκολλα και το αλουμινόχαρτο και ψήνουμε για άλλα 10 λεπτά μέχρι να κάνει ωραία κρούστα.
Η συνταγή είναι από Βουλα Πολυζου– “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Καλή επιτυχία αν την φτιαξετε!! Μην σταματάς.. γιατί η απόλαυση δεν τελειώνει!
Δες άλλη μια εξαιρετική συνταγή ..
Ήρθε ένα κέικ αφρός για τη λιγούρα
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Rania Kostas Liakopoylos-ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ”
Υλικά:
1 πακέτο αλεύρι που φουσκώνει μόνο του, 1 κτγ. μπέικιν, 250 γρ. γάλα, 150 γρ. βιτάμ και 100 γρ. ηλιέλαιο, 2 βανίλιες, 5 αυγά ,400 γρ. ζάχαρη, 2 κτσ. κακάο με 2 κτσ. γάλα προαιρετικά.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε μέχρι να ασπρίσει η ζάχαρη με το βούτυρο και το λάδι. Ρίχνουμε ένα- ένα τα αυγά και κατόπιν όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός το κακάο.
Εχουμε βουτυρώσει τη φόρμα μου και την πασπαλίζουμε με κακάο. Χωρίζουμε το μείγμα στη μέση και στο ένα ρίχνουμε το κακάο και τις 2 κουτ. γάλα.
Γεμίζουμε την φόρμα μου βάζοντας μια μια κουτάλα εναλλάξ.
Προθερμαίνουμε και ψήνουμε στους 160 βαθμούς για περίπου 50 λεπτά.
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Rania Kostas Liakopoylos-ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ”