Συνταγές
Τηγανόψωμα με Φέτα, σκέτος αφρός!
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Σήμερα φτιάχνουμε αφράτα τηγανόψωμα με φέτα, που τρώγονται όλες τις ώρες της ημέρας. Η συγκεκριμένη συνταγή έχει 100% επιτυχία και θα είναι από τα νοστιμότερα τηγανόψωμα που έχετε δοκιμάσει! Καλή απόλαυση!
Υλικά
1 φακελάκι ξηρή μαγιά
1 κουταλιά ζάχαρη
500 ml νερό
1 κουταλιά ελαιόλαδο
650 γρ αλεύρι γ.ο.χ.
1/2 κουταλάκι αλάτι
Φέτα
Εκτέλεση
Ξεκινάμε την συνταγή μας, διαλύοντας την μαγιά και την ζάχαρη σε λίγο χλιαρό νερό. Στην συνέχεια, προσθέτουμε το ελαιόλαδο, λίγο αλεύρι, το αλάτι και ανακατεύουμε.
Κατόπιν, βάζουμε το υπόλοιπο χλιαρό νερό, όπως φαίνεται και στο βίντεο και ενσωματώνουμε λίγο λίγο το αλεύρι μέχρι που να έχουμε μία κολλώδη ζύμη.
Δουλεύουμε την ζύμη με λίγο λάδι για να ξεκολλήσει από τα χέρια μας. Τέλος, την σκεπάζουμε με μαγειρική μεμβράνη και την αφήνουμε για 45 λεπτά να φουσκώσει.
Αφού έχει φουσκώσει η ζύμη μας, την κόβουμε με λαδωμένα χέρια σε μπαλάκια. Γεμίζουμε με φέτα και τα κάνουμε πιτάκια. Προσοχή: Δεν τα φτιάχνουμε πολύ μεγάλα γιατί γιατί θα φουσκώσουν.
Τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι, σε μέτρια φωτιά. Όταν πάρουν χρώμα από την μία πλευρά τους, τα γυρίζουμε από την άλλη.
Τέλος, τα αφήνουμε σε απορροφητικό χαρτί πριν σερβίρουμε.
Τα τηγανόψωμα μας είναι έτοιμα! Καλή απόλαυση!
Δες την εκτέλεση βήμα βήμα στο βίντεο που ακολουθεί:
Αν σου αρέσει η συνταγή, κάνε ΕΓΓΡΑΦΗ στο κανάλι, πατώντας εδώ!