Γλυκα
Δεν θα μπορείτε να σταματήσετε στο ένα κομμάτι – ατομικές χιονούλες
Η Συνταγή είναι από “Οι Συνταγές της Κυριακής”.
ΥΛΙΚΑ
1 φυτική κρέμα γάλακτος 250 γραμμαρίων
2 κρέμες στιγμής Γιωτης βανίλια
2 πακέτα μπισκότα μπτι μπερ
1 σφηνάκι λικέρ (αρεσκείας σάς)
1 ζαχαρούχο γάλα
Ινδοκαρυδο για επικάλυψη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κάνουμε τις κρέμες στιγμής Γιωτης σύμφωνα με τις οδηγίες, χτυπάμε την κρέμα γάλακτος, σε ένα μπολ σπάμε τα μπισκότα και τα ανακατεύουμε με το λικερακι.
Ρίχνουμε έπειτα μέσα στα μπισκότα, τις κρέμες, την σαντιγί, το ζαχαρούχο, και ανακατεύουμε μέχρι να ενσωματωθούν καλά τα υλικά.
Βάζουμε στο ψυγείο για μια ώρα να σφίξει, και πλάθουμε σε σχήμα και μέγεθος που θέλουμε.
Τα βουτάμε στο Ινδοκαρυδοκαι διακοσμούμε με κερασάκι
Η Συνταγή είναι από “Οι Συνταγές της Κυριακής” – ΣΟΦΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ.
Καλή επιτυχία αν την φτιαξετε!! Μην σταματάς.. γιατί η απόλαυση δεν τελειώνει!
Δες άλλη μια πεντανόστιμη συνταγή για Ουάου! Υπέροχες χιονούλες όλο γλύκα
Η Συνταγή είναι της κ. Ευαγγελία Γκιαούρη – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ
1 πακέτο μπισκότα σαβαγιαρ
1 ποτήρι γάλα μαζί με 3 κουταλιες γλυκού λικέρ λεμόνι ή οτι άλλο ποτο θέλετε
300 μλ χτυπημένη κρέμα γάλακτος σε σαντιγί
1 ποτήρι ινδοκαρυδο και
3 με 4 κουταλιες γλυκού πραλινα φουντουκιού
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Βουτάμε το μπισκότο στο γάλα με το λικέρ βάζουμε σαντιγί και σε αυτές με τη σοκολάτα,λίγη πραλινα..
.ενωνουμε με δεύτερο μπισκότο και ύστερα το ρολαρουμε στο ινδοκαρυδο..
στολιζουμεμε σαντιγι και βάζουμε για λίγο στο ψυγείο…
ετοιμες!!
Η Συνταγή είναι της κ. Ευαγγελία Γκιαούρη – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.