Συνταγές
ΑΠΟ ΤΙΣ ΝΟΣΤΙΜΟΤΕΡΕΣ ΠΑΣΤΕΣ ΣΟΚΟΛΑΤΙΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΟΤΕ ΦΤΙΑΞΕΙ
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από κ. Tzeni Tsanaktsidou – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”.
ΥΛΙΚΑ:
800 γραμμάρια κουβερτούρα,
400 ml γάλα φρέσκο,
800 γραμμάρια κρέμα γάλακτος πλήρες,
2 πακέτα μπισκότα πτι μπερ Παπαδοπούλου
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Βάζουμε στο μπολ σπασμένη σε κομμάτια την κουβερτούρα.
Ζεσταίνουμε το γάλα και το ρίχνουμε στην κουβερτούρα.
Ανακατεύουμε να γίνει λείο και το αφήνουμε σε θερμοκρασία δωμάτιου.
Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος σε σφικτή σαντιγί.
Την ρίχνουμε σε δόσεις στο μίγμα κουβερτούρας και ανακατεύουμε πάρα πολύ απαλά.
Την τοποθετούμε στο ψυγείο για 2 ώρες. Στην συνέχεια, την βγάζουμε από το ψυγείο και σπάμε μέσα 1 πακέτο μπισκότα και τα ανακατεύουμε πολύ απαλά για να μην ξεφουσκώσει η μους.
Παίρνουμε ένα ταψί ή τάπερ και βάζουμε μία στρώση μπισκότα μουσκεύοντας τα σε λίγο γάλα το καθένα.
Τοποθετούμε πολύ απαλά την μους και απάνω βάζουμε μια στρώση μπισκότα μουσκεύοντας τα σε γάλα.
ΓΛΑΣΣΟ:
Ζεσταίνουμε 100 γραμμάρια εβαπορέ, με 250 γραμμάρια κουβερτούρα και ανακατεύουμε να γίνει λείο. Έπειτα, το κατεβάζουμε και ρίχνουμε μέσα 2 κουταλιές της σούπας βιταμ.
Ανακατεύουμε το αφήνουμε 2 λεπτά σε θερμοκρασία δωμάτιου, ανακατευοντας το και το τοποθετούμε πάνω στο γλυκό.
Η Συνταγή είναι από κ. Tzeni Tsanaktsidou – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”.