Συνταγές
Ήρθε η ώρα του να γίνει και αυτό.. Σπιτικό παγωτό με υπέροχους συνδυασμούς
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Lela Lena – ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”
Υλικά:
1 φακελάκι Garni με 200 γρ.γαλα Είτε κακάο είτε βανίλια.Το χτυπάμε και το αφήνουμε στην κατάψυξη περίπου 30′.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τό βγάζουμε και ρίχνουμε 180 γρ.ζαχαρουχο και 100 γρ.γαλα. Στο Gapni κακάο προσθέτουμε και 2 κ.σ. μερέντα και το χτυπάω καλά.Ριχνω και 1 κ.σ.ρουμι ( με τό αλκοόλ τό παγωτό γίνεται μαλακό) Το βάζουμε πάλι στην κατάψυξη για 30′ καί μετά ρίχνουμε ότι μας αρέσει.
ένα μίξ από σοκολατακια στρογγυλά κραμπερι κότσι-μπερι και φυσικά καραμελωμενα φουντούκια και αμύγδαλα .Και το ανακατεύουμε με μία σπάτουλα.
Στο άλλο μπισκότα OPEO καί στο τρίτο καραμελωμενους ξηρούς καρπούς.
Με σιρόπι σοκολάτας.
Υλικά:
250 γρα νερό 200 γρ.ζαχαρη 100 γρ. κακάο σκόνη ( αγλυκο) μία πρέζα αλάτι1 βανιλινη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Σέ ένα κατσαρολάκι βάζουμε το νερό την βανιλινη τό αλάτι την ζάχαρη να πάρουν βράσει.Και τότε ρίχνουμε το κακάο και ανακατεύουμε συνεχώς με ένα σύρμα και χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία και σιγοβραζει.
Το βράζουμε ΑΥΣΤΗΡΆ 5′. Το βγάζουμε και τό αδειάζουμε σέ ένα μπουκάλι από ( μαγιονέζα εγώ τό έβαλα σέ ένα μπουκάλι από ξύδι μπαλσαμικο) Μπορούμε νά τό χρησιμοποιήσουμε και σέ αλλά γλυκά
ΓΙΑ ΤΟΥΣ. ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΎΣ κάθε 100 γρ. Ξηροί καρποί 100 γρ.ζαχαρη για το καραμελωμα
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Anna Lampropouloy – ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”