Συνταγές
Έτοιμη και η μηλόπιτά της κ. Παναγιώτας!!
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από Παναγιωτα Τσιορελα – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Υλικά:
1 κούπα ηλιέλαιο
1,1/2 κούπα ζάχαρη
4 αυγά
1/3 της κούπας χυμό πορτοκάλι
2 κούπες αλεύρι
1 μπεικιν
3 μήλα μέτρια
κανέλα μισό κουταλάκι
λίγο γαρύφαλλο
1/2 κούπα ζάχαρη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε τα μήλα σε μικρά κηβακια
Τα πασπαλίζουμε με την ζάχαρη την κανέλα και το γαρύφαλλο και τα βάζουμε από πάνω στο μίγμα όπως δείχνουν η φώτο
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 45 λεπτά
Η Συνταγή είναι από Παναγιωτα Τσιορελα – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Η απόλαυση των συνταγών δεν σταματάει..
Φτιάξτε τες όλες είναι συγκλονιστικές!
Αν σας άρεσε το άρθρο δοκιμάστε να φτιάξετε την παρακάτω συνταγή για Πουτίγκα, Καρυδόπιτα Σπέσιαλ, εύκολη και πολύ Γευστική!.
Η Συνταγή είναι της κ. Tzeni Tsanaktsidou – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”.
ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ: Βάζουμε τα ΥΛΙΚΑ στο μπολ και ανακατεύουμε με σύρμα
κούπες αλεύρι,
2 κούπες καρύδια ψιλοκομμένα,
2 κούπες ζάχαρη,
1 μπεικιν παουντερ,
1 κουταλάκι γλυκού σόδα,
1 κουταλάκι γλυκού κανέλα,
λίγο γαρύφαλλο,
1 κούπα γάλα,
4 αυγά!
Ανακατεύουμε και το τοποθετούμε σε ταψάκι λαδωμένο, αλευρωμένο και το ψήνουμε στους 180 βαθμούς σε αντιστάσεις για 40 λεπτά φυσικά τον φούρνο μας!
ΣΙΡΟΠΙ:
4 κούπες ζάχαρη,
3 και 1/2 νερό
Βράζουμε να δέσει και σιροπιαζουμε πολύ κρύο γλυκό,καυτό σιρόπι!
ΚΡΕΜΑ:
Βάζουμε μισό κιλό γάλα με 7 κουταλιές της σούπας ζάχαρη να ζεσταθεί! Ρίχνουμε 3 κουταλιές κορν φλαουρ με 2 κουταλιές της σούπας αλεύρι, τα οποία διαλύσαμε σε λίγο γάλα. Μόλις πήξει κατεβάζουμε και προσθέτουμε 3 κρόκους αυγών,1 βανίλια,και 2 κουταλιές βούτυρο!
Ανακατεύουμε καλά και την ρίχνουμε πάνω στο γλυκό μας!Διακοσμούμε με με καρύδι!
Η Συνταγή είναι της κ. Tzeni Tsanaktsidou – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”.