Συνταγές
Πάρα πολύ καλή ιδέα για ψωμί με αλλαντικά στο φούρνο
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Οι Συνταγές της Κυριακής”
Περισεψε ψωμάκι;
δε θέλουμε αυγοφετες;
Χωρίς τηγάνια και λάδια;
ένας τρόπος υπάρχει…. να αξιοποιησουμε το μπαγιάτικο ψωμάκι μας
Κόβουμε φετουλες, αλοιφουμε με λίγο βούτυρο, τοποθετούμε σε μία φόρμα τις φετουλες
βάζουμε ανάμεσα ότι αλλαντικά έχουμε στο ψυγείο μας …
τέλος χτυπάμε 3 αυγά λίγη ρίγανη, μαυροπιπερο και βάζουμε από επάνω… κομμάτια ντοματουλα και στο φούρνο για περίπου 20 λεπτά και έτοιμο… για όλες τις ώρες
Πεντανοστιμο
Μία εύκολη, γρήγορη συνταγή που αναδεικνύει την απλή αυγοφετα σε υπέρ οπτικό και γευστικό έδεσμα… λαχταριστό σνακ…. Απλά δοκιμάστε το…
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Οι Συνταγές της Κυριακής”
Πάμε να ρίξουμε μια ματιά σε άλλη μία εξαιρετική συνταγή που θα ετοιμάσεις στο σπίτι σου και θα γλείφεις τα δάκτυλά σου.
Αφράτο ψωμί ολικής με πολύ πολύ γεύση..
Η Συνταγή είναι του κ. George Chatzigiatroudakis – “Μαγειρικές Ανησυχίες (George Chatzigiatroudakis)”
ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
100 ΓΡ ΚΙΤΡΙΝΟ Η ΖΥΜΩΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΙ 350 ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΕΩΣ
70 ΓΡ ΧΑΡΟΥΠΑΛΕΥΡΟ ΚΑΙ 100 ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ Γ.Ο.Χ
350 ΓΡ ΝΕΡΟ
20 ΓΡ ΗΙΕΛΑΙΟ
10 ΓΡ ΑΛΑΤΙ
1 ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΞΗΡΗ ΜΑΓΙΑ Η 25 ΓΡ ΝΩΠΗΣ
ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΣΤΟΝ ΚΑΔΟ ΤΟΥ ΜΙΞΕΡ ΚΑΙ ΖΥΜΩΝΟΥΜΕ 4 ΛΕΠΤΑ ΣΤΗΝ ΧΑΜΗΛΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΖΥΜΩΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ 3 ΛΕΠΤΑ ΣΕ ΜΕΣΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΛΑΔΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΥΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΤΟ ΜΙΞΕΡ
ΣΤΟ ΠΑΓΚΟ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΥΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΚΕΠΑΣΜΕΝΗ ΜΙΣΗ ΩΡΑ .., ΛΑΔΟΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΟΡΜΕΣ ΜΑΣ
ΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΥΜΗ ΣΕ 2 ΙΣΑ ΜΕΡΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΦΟΡΜΕΣ ΚΑΙ ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ ΓΙΑ 45 ΛΕΠΤΑ
ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 170- 180 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 50 ΜΕ 55 ΛΕΠΤΑ
Η Συνταγή είναι του κ. George Chatzigiatroudakis – “Μαγειρικές Ανησυχίες (George Chatzigiatroudakis)”