Συνταγές
Ωραιότατο κέικ , φουσκωτό και αφράτο, μοσχοβολά ο τόπος πορτοκάλι
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από Theodosia Halvatzh – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
4 αυγά 1 ώρα εκτός ψυγείου 1 κούπα ζάχαρη 1 κουπα καλαμποκελαιο 1 κουπα χυμο πορτοκαλιου 2 μισή κούπες αλεύρι ανακατεμένο με ένα μπέικιν και το ξύσμα πορτοκαλιού.
Χτυπάμε για 7 λεπτά τα αυγά με τη ζάχαρη να αφρατεψουν
ρίχνουμε το λάδι και στη συνέχεια το αλεύρι και το χυμο .
ψήνουμε σε προθερμασμενο φουρνο αντιστάσεις στους 175 βαθμούς για 50 λεπτά ανάλογα το φούρνο
Η Συνταγή είναι από Theodosia Halvatzh – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Η απόλαυση των συνταγών δεν σταματάει..
Φτιάξτε τες όλες είναι συγκλονιστικές!
Αν σας άρεσε το άρθρο δοκιμάστε να φτιάξετε την παρακάτω συνταγή ..
Όλο άρωμα και γεύση! Πορτοκαλένιο μυρωδάτο κέικ με ολόκληρα πορτοκάλια αλεσμένα.
Νόστιμη εκτέλεση συνταγής μαγειρικής από “Marina Hatzidaki-ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”
Υλικά
2 μέτρια πορτοκάλια
1 κούπα λάδι ελαφρύ ή μαργαρίνη
1 1/2 κούπα ζάχαρη
3 1/2 κούπες αλεύρι
1 baking powder
1 φακελάκι βανίλια με γεύση
4 αυγά
1/2 κούπα γάλα
Σταγόνες σοκολάτας
Εκτέλεση
Κόβουμε τα πορτοκάλια σε μικρά κομμάτια και καθαρίζουμε για τυχόν σπόρια. Τα αλέθουμε στο multi χωρίς να τελειώσουμε εντελώς. Θέλουμε να έχει κομματάκια μικρά για περισσότερη γεύση… Σε ένα σκεύος ρίχνουμε τη ζάχαρη με το λάδι και χτυπάμε πολύ καλά να ασπρίσει.
Προσθέτουμε ένα-ένα τα αυγά και χτυπάμε συνεχώς. Στη συνέχεια προσθέτουμε το αλεύρι εναλλάξ με το γάλα.. Τέλος ρίχνουμε το αλεσμένο πορτοκάλι και τις σταγόνες σοκολάτας ανακατέβουμε με μαρίζ, και ρίχνουμε στη φόρμα που έχουμε βουτυρώσει και αλευρώσει πολύ καλά.
Ψήνουμε στους 170 βαθμούς για 50 λεπτά.
Πεντανόστιμο και μυρωδάτο κέικ για όλες τις ώρες σκέτη απόλαυση
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Tatjana Mico απο BigMama cooks-ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”