Συνταγές
Φανταστικά τα μήλα με γρεναδίνη και το πιο τέλειο τσιζκέικ
Η Συνταγή είναι από Ειρήνη Σταματέλλη – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαρίζουμε οσα μηλα χωραει ο πατος μιας κατσαρολας.Πρωτα με το εξαρτημα που ειναι για μηλα κ μετα τα ξεφλουδιζω κ τα βαζουμε σε νερο με λεμονι ωσπου να τελειωσουν ολα
τα τοποθετουμε στην κατσαρολα κ ριχνω μια κουπα νερο μια κουπα ζαχαρη μια κουπα σιροπι γρεναδινη κ αρχιζω να τα βραζουμε .στο τελος ριχνουμε μια βανιλια κ μισο κουταλακι ξυνο.
Κατα τη διαρκεια το βρασμου γυριζουμε τα μηλα κι απο την αλλη πλευρα.Βγαζω τα μηλα και το σιροπι οταν κρυωσει το πηζω με λιγο κορν φλαουρ.Απο πανω μπορειτε να βαλετε σαντυγι και ξηρους καρπους
Τσιζκεικ
ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΕΝΑ ΠΑΚΕΤΟ ΜΠΙΣΚΟΤΑ DIGESTIVE ΣΤΟ MULTI NA ΓΙΝΕΙ ΣΚΟΝΗ…ΤΟ ΑΝΕΚΑΤΕΥΩ ΜΕ 3 -4 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΒΟΥΤΥΡΟ ΛΙΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΤΡΩΝΩ ΣΕ ΦΟΡΜΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ.ΦΤΙΑΧΝΩ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ….ΔΙΑΛΥΩ ΕΝΑ ΦΑΚΕΛΟ ΖΕΛΕ ΑΝΑΝΑ Η ΛΕΜΟΝΙ Η ΟΤΙ ΣΑς ΑΡΕΣΕΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙΤΡΙΝΟ ΧΡΩΜΑ
ΧΤΥΠΑΩ ΜΙΑ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟς ΜΕ ΛΙΓΟ ΑΧΝΗ ΣΕ ΣΑΝΤΥΓΙ ΚΑΙ ΔΥΟ ΠΑΚΕΤΑ ΤΥΡΙ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ …..ΕΝΩΝΩ ΤΑ ΤΥΡΙΑ ΤΗΝ ΣΑΝΤΥΓΙ ΚΑΙ ΤΟ ΖΕΛΕ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΣΤΑΣΗ ΣΑΝ ΤΟ ΜΕΛΙ…ΤΟ ΒΑΖΩ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ
ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΡΙΧΝΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΤΟ ΥΓΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΖΟ ΒΥΣΣΙΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΖΩ ΜΕ 3 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΡ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΑΧΝΗ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΞΙΝΟ ΤΩΝ ΒΥΣΣΙΝΩΝ….ΑΦΟΥ ΠΗΞΕΙ ΤΟ ΣΤΡΩΝΩ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑ (ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΡΥΟ)
Η Συνταγή είναι από Ειρήνη Σταματέλλη – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.