Συνταγές
Φανταστικά σοκολατάκια με πολύ ωραία σχέδια και συνδυασμό τριών σοκολατων
Η Συνταγή είναι από Georgia Chatzimanoli-Grimwood – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ξεχωριστά τις σοκολάτες και ρίχνουμε 1 κουταλιά λάδι ελαφρύ σε κάθε σοκολάτα!! Η κάθε σοκολάτα είναι 100 γρ..
Βάζουμε στο φούρνο μικροκυμάτων για 1 λεπτό την κάθε σοκολάτα και ανακατεύουμε!! Πρώτα βαζω την λευκή στά φορμακια σιλικόνης και βάζω να παγώσει
Στο ψυγείο!! Περίπου 10 λεπτά
Στην συνέχεια την Γάλακτος
Πάλι στο ψυγείο..και τέλος την υγείας
Βαζω στο ψυγείο να παγώσουν καλά
Η Συνταγή είναι από Georgia Chatzimanoli-Grimwood – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Η απόλαυση των συνταγών δεν σταματάει..
Φτιάξτε τες όλες είναι συγκλονιστικές!
Αν σας άρεσε το άρθρο δοκιμάστε να φτιάξετε την παρακάτω συνταγή για τρουφάκια σοκολατάκια βόμβες που λιώνουν στο στόμα.
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Ελενη Σιδηροπουλου- ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”
Υλικά:
200 γρ. κουβερτούρα
150 γρ.βούτυρο (έβαλα Βιτάμ)
100 γρ. Άχνη ζάχαρη
150 γρ. Νερό
2 κουτ.σουπ Νουτέλα ή Μερέντα ή ότι έχετε
3 κουτ.σούπας κακάο
1 και 1/2 πακέτο πτι μπερ περίπου 300 γρ.
1 φλυτζ. καρυδόψυχα ψιλοκομμένη περίπου 150 γρ. Και τέλος
2-3 κουτ.σούπας κονιάκ ή λικέρ της αρεσκείας σας
Υλικά για το ντεκόρ της τρούφας:
Τρούφα σοκολάτας, τρούφα νιφάδες καρύδια ψιλοκομμένα, γενικά ότι έχετε
Εκτέλεση:
Τα βάζουμε όλα μαζί με τη σειρά που σας τα γράφουμε στο μάτι της κουζίνας, αλλά προσοχή σε χαμηλή όμως θερμοκρασία
Μόλις λιώσουν λίγο, προσθέτουμε τα μπισκότα και την καρυδόψυχα
Μόλις ομογεννοποιηθεί το μείγμα μας, το βάζουμε στο ψυγείο για μία ώρα ή στην κατάψυξη για μισή ώρα και μετά τα ρολάρουμε, μέσα στις τρούφες της αρεσκείας μας
Η συνταγή μας είναι πανέτοιμη και μπορείτε πλέον να σερβίρετε τα τρουφάκια. Καλή επιτυχία!
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Ελενη Σιδηροπουλου- ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”