Συνταγές
Υπέροχο και λαχταριστό κέικ βουτηγμένο στη σοκολάτα και την καρύδα
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από κ. Tzeni Tsanaktsidou – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”
Φτιάχνεται με ελάχιστα υλικά και χρόνο. Γι’ αυτό σου λέω, κατευθείαν στην κουζίνα…
ΥΛΙΚΑ:
6 αυγα 1.ωρα θερμοκρασια δωματιου,
200 γραμμαρια.ζαχαρη,
200 γραμμαρια αλευρι φαριναπ,
60 γραμμαρια κορν φλαουρ,
30 γραμμαρια βουτυρο αγελαδινο λιωμενο ζεστο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Χτυπαμε τα αυγα να ασπρισουν να στεκεται το μιγμα
Προσθετουμε κουταλια κουταλια την ζαχαρη!Σταματαμε το μιξερ και ριχνουμε απαλα αλευρι κορν φλαουρ ανακατευουμε παρα πολυ απαλα με σπατουλα η μαριζ η και κουταλι !Ριχνουμε και απαλα το βουτυρο ανακατευουμε και τοποθετουμε το μιγμα σε καλα βουτυρωμενη φορμα,η ταψι
Ψηνουμε στους 180 βαθμους προθερμασμενο αντιστασεις μεσαια σχαρα για 30 λεπτα φυσικα τον φουρνο!Αφηνουμε να κρυωσει παρα πολυ καλα! ΓΛΑΣΣΟ:Βραζουμε για.8 λεπτα 1,5 ποτηρι νερου,με 1,5 ποτηρι νερου ζαχαρη,250 γραμμαρια κουβερτουρα,2 κουταλιες της σουπας βουτυρο
Αφηνουμε να κρυωσει
ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ:
Κοβουμε σε οτι κομματια θελουμε τα βουταμε γυρω γυρω στο γλασσο και τελος γυρω γυρω στην καρυδα
Η Συνταγή είναι από κ. Tzeni Tsanaktsidou – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”