Συνταγές
Μια δοκιμή θα μας πείσει – εύκολα και λαχταριστά αλμυρά κουλουράκια
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από Sunday Lous – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ” – Konstantina’s Kitchen.
ΥΛΙΚΑ
500γρ φαρινα που φουσκωνει μονη της
1 ποτηρι κεφαλοτύρι τριμμενο
1 ποτήρι ηλιέλαιο
3/4 του ποτηριού χλιαρο νερο
Λιγο αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ζυμώνουμε ολα τα υλικα μαζι, να γινουν μια ωραια ζυμη, πλαθουμε και ψηνουμε σε αντιστασεις, για 30 με 35 λεπτα
Στους 160 εψησα στο δικο μου φουρνο
Ειναι σαν αφράτα μπατον σαλε
Η Συνταγή είναι από Sunday Lous – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ” – Konstantina’s Kitchen.
Μην χάσετε την επόμενη συνταγή για ..
Μαγειρεύουμε χωρίς κανόνες και περιορισμούς! Υπέροχα γεμιστά μπισκοτάκια πολύ όμορφα φτιαγμένα
Η Συνταγή είναι από κ. Linta Diamanti – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
50 κομμάτια
ΥΛΙΚΑ
200γρ βούτυρο
200γρ ζάχαρη
3 αυγά
600 γρ αλεύρι
Βανίλια
1 σφηνάκι κονιάκ
2 γρ αλάτι.
Μαρμελάδα της αρεσκείας.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη μέχρι να ασπρίσουν.Προσθετουμε ένα ένα τα αυγά,το κονιάκ,τη βανίλια,το αλάτι.
Στο τέλος το αλεύρι, μέχρι να γίνει το ζυμάρι λειο ,μαλακό,και εύπλαστο.
Απλώνουμε τη ζύμη με ένα πλάστη στο τραπέζι και με τα κουπατ δημιουργούμε το σχήμα που επιθυμούμε όμως στα μισά ανοίγουμε μια τρύπα στη μεση.
Τα ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 15′ αναλογαε τον φούρνο.
Αφήνουμε να κρυώσουν και αλοιφουμε με μαρμελάδα τα κομμάτια χωρίς την τρύπα και σκεπάζουμε με τα υπολοιπα.
Η Συνταγή είναι από κ. Linta Diamanti – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.