Υλικά
Ενα κεσεδάκι γιαούρτι
βούτυρο μαζί με λίγο ελαιόλαδο ένα κεσεδάκι, 2 αυγά και ένα κρόκο.
Αλεύρι φαρίνα.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε το γιαούρτι με το βούτυρο λάδι και το αυγό, όλα σε θερμοκρασία δωματίου και μετά προυθετουμε τη φαρίνα μέχρι να γίνει ένα μαλακό ζύμη να μην κολλάει στα χέρια
Σε ένα άλλο μπολ χτυπάμε ένα αυγό, προσθέτουμε τριμμένη φέτα, ανθότυρο. λίγο δυόσμο και πιπέρι..
Κόβουμε κομματάκια από τη ζύμη και ανοίγουμε, όχι πολύ λεπτό και κόβουμε.
Τοποθετείτε στη μέση μία κουταλιά από τη γέμιση.
Κλείνουμε το τυροπιτάκι, όχι εντελώς (μου αρέσει έτσι γιατί ψήνουμε και το τυράκι και γίνεται πολύ γευστικό και ή ζύμη πολύ τραγάνο). Αλείφουμε με κρόκο αυγό με γάλα και πασπαλίζουμε με σουσάμι.
Βάζουμε τα τυροπιτάκια σε ταψί με λαδόκολλα.